Леся Нікітюк повністю повторила образ Мерилін Монро: вийшло краще, ніж у Кім Кардаш’ян на червоній доріжці

Леся Нікітюк вразила шанувальників новим стильним образом в якому повторила легендарний стиль незабутньої діви Мерилін Монро. Зірку оцінили гідно.

Українська телеведуча Леся Нікітюк вражає шанувальників не тільки своїм професійним вмінням запалити публіку, але і вражаючим стилем, який, здається, вона успадкувала на підсвідомому рівні від легендарної Мерилін Монро. Світлини та відео, які зірка оприлюднила у своєму Instagram, зібрали безліч позитивних відгуків.

На кадрах, що присвячені легендарній акторці 60-х, Леся вдало втілила в собі есенцію знаменитої американки, яка завжди вражала своєю жіночністю та елегантністю. Зірка телебачення накрутила своє волосся в стилі білявки, створила макіяж із стрілками та червоною помадою, а вбралася в провокативну напівпрозору сукню бежевого кольору, яке ідеально підкреслило її струнку фігуру.

Підписники селебріті в мережі з захватом висловлюють свої враження від цього образу, підкреслюючи, що телеведуча не просто скопіювала зовнішній вигляд Мерилін, але і вдало передала її атмосферу та стиль. Багато хто вважає, що Леся виглядає як справжня ікона стилю та втілення голлівудського шарму в сучасному виконанні.

Провал Кардаш’ян

А в той час, як Леся Нікітюк вражає своїм вдалим образом Монро, інша відома особистість, Кім Кардаш’ян, отримала не такий вдалий результат у своїй спробі втілити у своєму стилі легендарну акторку. На червоній доріжці Met Gala, у 2022-му, Кім обрала одягти сукню, яка колись належала самій Мерилін. Попри всі зусилля зі сторони реаліті-діви, її схуднення на 7 кілограмів, культова річ постраждала, порвалася та, як стверджували у мережі, блогерці не вдалося донести до глядачів всю грацію та елегантність ретро-знаменитості.

Сукня Мерилін після того, як її поносила Кім

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини