Надя Дорофєєва показала, як проводить час з Мішею Кацуріним на відпочинку в Карпатах: спорт і розваги

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін – любителі стосунків на показ. Цього разу зіркове подружжя поділилося кадрами зі спільного відпочинку в Карпатах.

Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін зовсім нещодавно відправились на спільний відпочинок в Карпати. Зірка вирішила показати, як вони з чоловіком разом проводять час. Дорофєєва опублікувала серію атмосферних знімків, які пронизані коханням, теплом та турборотою один про одного.

На фото можна побачити як селфі в дзеркалі, так і спільне фото закоханих. Крім цього можна детальніше роздивитися номер та будиночок, в якому зупинилося зіркове подружжя. Стильний та затишний камін, тераса з видом на розкішні українські гори та китайська чайна церемонія, яку, швидше за все, влаштував Кацурін для своєї дружини.

Надя Дорофєєва показала відпочинок з Кацуріним в Карпатах
Надя Дорофєєва показала відпочинок з Кацуріним в Карпатах

Також можна насолодитися затишними знімками в ліжку під час холодного сніжного дня, або подивитись на тварин, яких Надя та Міша зустріли на території відпочивального комплексу. Особливу увагу приковує чан з водою, який постійно парує. Схоже, проводити там час – справжня насолода.

Прихильники пари в коментарях були вражені такою затишною та приємною атмосферою та побажали зіркам якісно провести свій час:

  • “Якщо відпочинок, то лише такий! Неймовірно гарне місце, вайб справжньої зими. Мене найбільше дивує те, що ти знаходиш час на спорт, звідки стільки енергії?”,
  • “Ви тільки погляньте, як він дивиться на неї!”,
  • “Це дуже красиво, фантастично і магічно. Де така краса буває на землі??”.

Варто зазначити, що хейтерів в подружжя стало значно менше, а позитивних коментарів в рази побільшало. Схоже, вони звикли до стосунків Наді та Міші і більше не зляться на те, що вони покинули своїх колишніх заради спільного щастя.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини