Леся Нікітюк кардинально змінила імідж та стала рудою як Хюррем Султан: Ользі Сумській таке й не снилося

Леся Нікітюк змінила зачіску, забувши про свій яскравий блонд та ставши рудою, як лисиця. Вона сама не приховує, що перетворилася на копію Хюррем Султан.

Світ шоу-бізнесу завжди готовий прийняти вибухові зміни, а ведуча Леся Нікітюк не стала винятком, дивовижно трансформуючи свій імідж і вразивши усіх своїх прихильників. Останнім ходом стала кардинальна зміна кольору волосся, коли вона вирішила приміряти на себе рудий колір, аналогічний тому, яким славиться велика історична постать — Хюррем Султан.

Вже з перших кадрів стало очевидно, що новий образ підкреслює не тільки індивідуальність ведучої, але і приносить відчуття вишуканості та загадковості. Моделюючи волосся під іконічний стиль Роксолани, героїні турецької історії, Леся створила щось неймовірно захопливе та унікальне.

Леся Нікітюк часто буває вдома у своїх батьків та постійно допомагає їм із господарством
Леся Нікітюк показала новий образ, перетворившись на Хюррем Султан

Не можна не відзначити, що сама ведуча вдало підкреслила, що новий стиль ідеально гармонує з її небесно-блакитними очима, роблячи її образ яскравим та вишуканим. Велика кількість фанів вже прийняла цю зміну з великим захопленням, залишаючи безліч позитивних коментарів та виражень підтримки. Прихильники пишуть:

  • “Леся, Ви той гарем перетоптали б своїми шикарними ногами, по дорозі до Султана”
  • “Я вважаю дуже дивним що Леся до сих пір не знімалась у кіно, вона талант”
  • “Не ту акторку вони у кіно брали”
  • “Неочікувано!!! Але ж як тобі личить ця роль, ох яким би це був фільм, якби там дійсно Леся грала головну роль

Що стосується порівнянь з образом, який монополізувала свого часу Ольга Сумська у ролі Роксолани, то слід визнати, що Леся Нікітюк вдало змішала класику і сучасні тренди, створивши стиль, який ідеально вписується в її особистість.

Щоб додати легкості та гумору цій зміні, зірка навіть назвала себе “Роксолеся”, втім, це додало не лише гарного настрою, але і підкреслило готовність ведучої експериментувати та відкривати нові сторінки у своєму творчому житті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини