В’ячеслав Хостікоєв вперше вийшов на публіку з мамою Наталією Сумською та потенційною нареченою (ФОТО)

В'ячеслав Хостікоєв поділився з прихильниками дуже теплими кадрами з походу на фільм "Вонка", де засвітився разом з мамою та колегою про сцені. Невже чутки про роман справдилися?

Український актор В’ячеслав Хостікоєв, відомий своєю участю у комедії “Скажене весілля”, став об’єктом зацікавлення після своєї появи на перших показах нового фільму “Вонка”. Разом із ним на червоному килимі з’явилася його мати, актриса Наталія Сумська, а також загадкова Анастасія Рула, з якою актора часто пов’язують романтичні чутки.

Син Наталії Сумської вийшов у світ разом з акторкою і можливою нареченою

Як почався роман В’ячеслава з Анастасією?

Початок цього неймовірно цікавого роману сягає часів, коли В’ячеславу Хостікоєву було всього 24 роки і він тільки став закріплюватися на небосхилі селебріті. У той час актор брав участь у програмі “Світське життя” з Катериною Осадчою, де вирішив розкрити карти свого особистого життя.

В ефірі він зізнався, що його серце вже зайняте. Згодом в мережі почалася широка хвиля чуток, пов’язаних з романом Хостікоєва та його колеги по цеху, Анастасією Рулою, яка здобула популярність завдяки ролі в українському підлітковому серіалі “Перші ластівки”.

Син Наталії Сумської вийшов у світ разом з акторкою і можливою нареченою

За кулісами інтриг та чуток все віддзеркалювалася у соціальних мережах. Зокрема, у сторіз на соціальних мережах пара неодноразово підтримувала цікавість своїми стосунками, даруючи прихильникам унікальні кадри та розповідаючи про спільні радісні моменти у своєму житті.

Чи закінчиться ця історія весіллям?

Незважаючи на загальний інтерес до роману В’ячеслава Хостікоєва та Анастасії Рулої, пара так і не оголосила про заручини або весілля. Їхня історія продовжує залишатися загадковою, а прихильники залишаються в очікуванні подальших розвитків подій. Та схоже, що Наталія Сумська вже прийняла потенційну невістку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини