Син Наталії Сумської В’ячеслав Хостікоєв показав свою потенційну наречену зблизька: мама задоволена (ФОТО)

Невже Наталія Сумська дуже скоро стане невісткою? Нещодавно зірка засвітилася у компанії свого сина В'ячеслава та його ймовірної обраниці анастасії.

У світі шоу-бізнесу завжди цікаво стежити за особистим життям зірок, особливо коли йдеться про дитину відомого актора чи акторки. Останнім часом прихильники та шанувальники відзначили цікаві події в особистому житті В’ячеслава Хостікоєва, сина талановитої актриси Наталії Сумської.

Одним із ключових гравців у цьому романтичному сценарії, який підігрів цікавість до В’ячеслава, стала молода акторка Анастасія Рула, яка запам’яталася глядачам своєю вражаючою грою у серіалі “Перші ластівки”. Перехід з кіно на театральну сцену для селебріті виявився вдалим після того, як вона приєдналася до театру Франка у 2018 році. Вже давно пану Хостікоєву приписують роман зі знаменитість.

Син Наталії Сумської вийшов у світ разом з акторкою і можливою нареченою

Історія почалася ще після час зйомок комедії “Скажене весілля-3”, в якій син Сумської виконав роль нареченого, а згодом натякнув, що його серце зайнято і з’явився на публіці з Настею. Нині ці плітки підігрілися спільним візитом на показ фільму “Вонка”, де фотографи зняли яскраві кадри з цими знаменитостями. Наталія просто сяяла від щастя у компанії свого наступника та його ймовірної обраниці.

Син Наталії Сумської показав свою потенційну наречену

Цікаво ще те, що Анастасія та Наталія разом, виявляється, працюють в театрі, і це вже створює підґрунтя для тісного спілкування.

Син Наталії Сумської показав свою потенційну наречену

Додаткове підтвердження можна знайти в соціальних мережах. Сумська підписана на обраницю сина в Інстаграмі. Однак поки не варто робити поспішливі висновки, адже насправді важко розгадати всі деталі цього складного пазла особистих відносин.

Син Наталії Сумської показав свою потенційну наречену

Чутки про можливе весілля В’ячеслава Хостікоєва та Анастасії Рули залишаються лише чутками, інший більший контекст може вказати на те, що це всього лише доброзичливе спілкування. Справжня правда, як завжди, залишається за кадром та за закритими дверима особистого життя відомих особистостей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини