Як мами не старалися, зірками дочки не стали: чому не склалися кар’єри наступниць Ольги і Наталії Сумських

Вони могли би з легкістю стати суперзірками на втіху мамам, Ользі та Наталії Сумським, але не склалося. Розповідаємо про доньок легендарних акторок, які не змогли сягнути слави.

Ольга і Наталія Сумські привели у світ справжніх талановитих красунь. Всі пророкували їм у дитинстві та юності велику кар’єру. Проте, все склалося абсолютно не так, як вважали прихильники і, мабуть, їхні легендарні мами.

Наталія Сумська і дочка Дарина

Ольга і Наталія Сумські розповіли, куди зникли їхні старші дочки

Однією з найяскравіших та найбільш впливових постатей в українському кінематографі є акторка Наталія Сумська. Її талант і харизма неодноразово заводили серця глядачів, а величезна популярність та успіх перейшли навіть на її дочку Дарину. Дівчина закінчила естрадно-цирковий коледж, шикарно співала і мала усі шанси для власної успішної кар’єри в шоу-бізнесі.

Однак, коли вона нарешті знайшла свій шлях, доля кинула їй виклик, який визначив її подальше життя. Вийшовши заміж та присвятивши себе сім’ї, Дарина раптово стала молодою вдовою, коли її чоловік помер через три роки шлюбу. Цей важкий період визначив її вибір: вона відмовилася від кар’єри артистки та прихильності публіки… Вона надовго зникла, поринувши у життя простої жінки.

Ольга Сумська та дочка Тоня

Антоніна Паперного показала свого батька
Ольга і Наталія Сумські розповіли, куди зникли їхні старші дочки

У світі українського кіно не менш вражаючою постаттю є Ольга Сумська, і її дочка Тоня, яка, на жаль, не спадкувала від матері величезного успіху в кінематографі. Попри всі можливості та здатності, вона обрала інший шлях.

Життя пані Паперної виявилося тісно пов’язаним із Росією, де вона вирішила будувати свою акторську кар’єру. Здавалося б, це могло б стати її шансом блискучого розвитку, проте її мовчання щодо важливих суспільних питань, зокрема війни в Україні, спричинило критику та відсутність підтримки від нашої аудиторії. Зникнувши з інфопростору рідної країни, Тоня також не знайшла визнання також і в росії, ім’я її зникло навіть у тамтешніх медіа.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини