Фраза: “Ще на лобі зроби тату” набула прямого значення – Володимир Дантес зробив татуювання на обличчі

Володимир Дантес має чимало татуювань на своєму тілі. Днями чоловік показав, що зробив новий цікавий малюнок прямісінько на своєму обличчі.

Нерідко татуювання на тілі людини несуть в собі особливий сенс. Частіше за все кожен малюнок – це згадка про певну подію чи людину, або особливий символ, який розуміє лише власник татуювання. Володимир Дантес є володарем більше 10 різних малюнків і тепер поповнив свою “колекцію” новим тату на обличчі. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що чоловік набив цього разу і чому саме такий вибір.

На вилиці чоловіка красується двосторонній смайлик: якщо дивитися з різних сторін, то смайлик водночас посміхається та сумує. Що саме означає це татуювання для Володимира – чоловік поки не розповів, але виглядає такий знак досить цікаво. Можливо, сенс його в тому, що людина здатна водночас відчувати як позитивні, так і негативні емоції.

Нове тату Володимира Дантеса на обличчі
Нове тату Володимира Дантеса на обличчі

Татуювання на обличчі – не єдине, що зробив Володимир Дантес. Один з малюнків на тілі артист присвятив своєму рідному місту – Харкову.

“057.ХА”, – написано на руці чоловіка вічними чорнилами.

Не кожен зрозумів, чому саме такий вибір татуювання і що воно означає, але Володимир все пояснив. 057 – це телефонний код міста Харків, а ХА – початок назви міста. З цікавих малюнків тілі чоловіка – музичні ноти, які символізують його звʼязок з музикою, трикутники на передпліччі, які характеризують рівність між чоловіками та жінками.

Володимир Дантес похизувався новими тату
Володимир Дантес похизувався новими тату

Грудна клітка Дантеса прикрашена феніксом – дивожиним птахом, який перероджується з вогню. Це справжній символ могутності та вічного життя, прагнення до нового та бажання бути незламним. Не дивно, що Володимир обрав для себе саме такий малюнок.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини