Рубрики: Фото

Як виглядає донька Олександра Зінченка: дружина футболіста вперше показала обличчя новонародженої дівчинки

Відомий український футболіст Олександр Зінченко має не лише успішну спортивну кар'єру, але й щасливу родину. Зіркова дружина показала їхню новонароджену доньку.

Олександр Зінченко здобув популярність багато років тому. Любителі футболу знають його, як талановитого спортсмена. А ось підписники його дружини Влади Седан спостерігають за знаменитістю з іншого боку. Зінченко разом зі своєю обраницею виховують двох дітей. Новонародженій доньці Леї ще не виповнилось навіть року. Дружина футболіста нещодавно продемонструвала, як виглядає дитина.

Діти Зінченка

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість показала світлину, на якій разом зі своїм чоловіком Олександром Зінченком і двома їхніми доньками позує на затишному дивані. Зіркова родина яскраво усміхалась і виглядала щасливою. Найширшу усмішку можна було побачити на вустах футболіста – гордий батько і коханий чоловік ніжно обійняв своїх доньок і дружину.

Дружина Олександра Зінченка показала його новонароджену доньку, яка назвали Лея

На наступній фотографії відомий спортсмен позував вже без дружини Влади Седан і без їхньої старшої доньки Єви, якій цьогоріч виповнилось два роки. Знаменитість тримав на руках новонароджену Лею, обережно поклавши її дрімати на власну руку. Дівчинка акуратно лежала, підклавши свої долоні під голову. На її чолі можна було побачити красивий блакитний бант, а вираз обличчя був спокійним – дитина спала.

Дружина Олександра Зінченка показала його новонароджену доньку, яка назвали Лея

Дружина відомого українського спортсмена Олександра Зінченка не просто так опублікувала такі милі фотографії. Таким чином знаменитість вирішила привітати свого коханого з днем його народження. В описі до світлин Влада Седан зазначила, що вони “з дівчатками” дуже люблять свого чоловіка та батька. У коментарях до публікації користувачі мережі також привітали спортсмена з його святом.

Поділитися