36-річна Санта Дімопулос похизувалася стрункою фігурою: поки син з батьком, зʼявився час на себе

Санта Дімопулос вирішила похизуватися своєю фігурою у соціальних Мережах. Відправивши дорослого сина на відпочинок до рідного батька зірка вирішила приділити час собі.

Поки син Санти Дімопулос та Андрія Джеджули відпочиває з батьком в Україні, зірка вирішила присвятити час собі та відправилася на Балі на ретрит. В Мережі співачка показала свою фігуру та розповіла про те, як проводить там свій час і яку користь приносить їй процес ретриру.

“Чомусь раніше в мене було хибне сприйняття Балі. Думала, що люди втікають від реальності або на острові одні нероби, але для мене Балі – це місце сили. Чітко усвідомлюю, що відбувається і пізнаю себе знову та знову”, – пише Санта.

На серії фото, які опублікувала зірка, можна побачити струнку фігуру Дімопулос. Підкачані руки, тоненька талія та свіжий відпочилий вигляд – схоже, ретрит й справді пішов на користь і Санта почуває себе значно краще, ніж було до того. Скільки ще триватиме відновлювальний відпочинок – невідомо, але це цікавий досвід в житті кожної людини, яка вперше потрапляє на таку процедуру.

15-річний син Даніель зараз активно проводить час з батьком в Україні. Хлопчик цілих 2 роки не був на Батьківщині, але дуже радий повернутися додому на деякий час. Андрій Джеджула поділився сімейним відео у соціальних Мережах, де можна було побачити, що хлопці разом готують вечерю і весело проводять час.

Чоловіка тривалий час не було у соціальних мережах і він зізнався, що причиною цього стало саме повернення сина до України, але не всі прихильники з позитивом сприйняли повернення Даніеля. Користувачі Мережі кажуть, що під час повномасштабного вторгнення, якщо є така можливість, краще тримати дітей в безпеці.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини