Вагітна Анна Трінчер: Олександр Волошин разом з дружиною опублікували УЗД знімок

Анна Трінчер та Олександр Волошин поділилися в своїй соціальній мережі нещодавнім УЗД-знімком Анни. Невже на знімку - дитина зіркового подружжя?

Анна Трінчер та Олександр Волошин відомі для публіки участю в численних суперечках, скандалах та сварках. Волошин не раз влаштовував пранки над людьми, тепер до його діяльності долучилася і Анна.

Цього разу подружжя підлягло критиці через опублікований знімок з УЗД, додавши інтригу про вагітність Трінчер. На звичайному знімку Анна, в обіймах свого новоспеченого чоловіка Олександра, тримає в руках УЗД-знімок.

“У нас буде хлопчик”, – написала пара в описі під фото.

На перший погляд, до чого тут критика? Пара поділилась приємною новиною, залишається тільки порадіти, але. Якщо придивитись до фотографії з знімком, на ньому чітко видно зображення смугастого котика.

Як виявилось, ніякої дитини у них немає і не буде, натомість, пара завела собі кота, якого знайшла на відпочинку в Карпатах.

Підписники, замість того, щоб оцінити жарт співачки та блогера, проявила своє невдоволення від жарту над такою темою:

“Ця брехня з вічними натяками на вагітність вже дратує”,
“Навіть не цікаво, занадто очевидно, що це не правда”,
“Відписуюсь, бо ваша “Санта-Барбара” дістала”, – підписники не пошкодували слів для своїх негативних емоцій.

Такий маленький скандал – не єдиний, де подружжя встигло взяти участь:

  • Після початку війни пара переїхала на Захід України, але згодом повернулася додому. Нажаль, в свою орендовану квартиру вони потрапити не змогли. Господарка не відчинила двері та забрала 4 тисячі доларів.
  • Батьки Анни категорично не підтримали її, коли вона виходила заміж на скандального блогера. З рідними співачка посварилась.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини