Леся Нікітюк – нова “Холостячка”? Телеведуча заінтригувала своїх підписників, які втомилися чекати її весілля

Леся Нікітюк заінтригувала своїм повідомленням про її участь у проєкті "Холостячка". Прихильники не знаходять собі місця: черговий жарт від Лесі чи чиста правда?

Всім підписникам Лесі Нікітюк давно цікаво, коли ж вона вийде заміж. Постійно влаштовують їй допити у соціальних мережах, на які українська телеведуча реагує з гумором та ніяк інакше. Постійні жарти прихильникам зірки подобаються, але вони все одно знову і знову завалюють її запитаннями про весілля та стосунки. Здається, фанати хочуть щоб у Лесі з’явився чоловік більше, ні того бажає сама Леся Іванівна.

Але цього разу Леся не на жарт заінтригувала своїх підписників. Невже дівчина хоче спробувати себе в чомусь новому та зайти “того самого” чоловіка, якого, на думку прихильників, так не вистачає Нікітюк. Вона записала довге голосове повідомлення, в кінці якого розповіла про новий сезон проєкту “Холостячка”.

“Проєкт “Холостячка”, я натякну, якщо ви дослухаєте це довге повідомлення. Проєкт “Холостячка” зі мною у головній ролі – буде, і зовсім скоро”, – розповідає телеведуча.

Коментарі розділились на два табори: хтось каже, що так воно і буде, а хтось дуже сумнівається у причетності Лесі до такого великого проєкту та пише гнівні повідомлення в адресу Лесі Нікітюк:

“Яка холостячка, не повірю, що за вами чоловіки бігають”,
“Чекаю тебе, Леся, в ролі холостячки! Покажи їм хто в домі господар!”
“Правильно, така жінка не може бути самотня”, – пишуть прихильники телеведучої.

Леся Іванівна вміє шокувати своїх фанатів такими заявками, ще нещадовно вона показала фотографію свого нового коханого, а тепер заявляє, що стане наступною Холостячкою країни. Чи правда це, дізнаємось лише з часом.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини