Зворушує до глибини душі: Арсен Мірзоян заспівав “Ой, у лузі червона калина” у центрі Херсона (ВІДЕО)

Український відомий співак Арсен Мірзоян разом з іншими військовими та волонтерами відвідав нещодавно звільнений Херсон. Там він зустрівся з мешканцями міста та виконав для них пісні для підняття духу.

11 листопада стало особливою датою для українців. Тоді Збройні Сили України звільнили Херсон після 256 днів окупації російською армією. Містяни одразу почали виходити на масові акції підтримки та подяки українській армії, триколори одразу знімали та змінювали на прапори нашої країни.

На тлі цієї всеукраїнської атмосфери піднесення та, аби підтримати мешканців Херсона, українські зірки почали приїжджати в місто. Одним із них став відомий співак Арсен Мірзоян. Він відвідав звільнений Херсон разом з іншими військовими та волонтерами.

Арсен Мірзоян виступив для херсонців

Арсен Мірзоян прибув в Херсон та виступив перед містянами на площі Свободи без сцени та професійного звуку — просто з гітарою та біля мешканців міста. Тоді він виконав наживо свою композицію “Моя країна”. А коли співак почав виконувати пісню “Ой, у лузі червона калина”, то херсонці активно йому підспівували.

Також Мірзоян постійно фотографувався з містянами, роздавав їм автографи та підписував жовто-сині прапори.

У підписі під дописом співак розповів, що той емоційний стан, який він відчув тоді, у Херсоні, не можна ні з чим порівняти. А саме місто прирівняв до назви популярної пісні іншого відомого виконавця Скрябіна — “Місце щасливих людей”. Також він нагадав про важку ціну, якою далася ця радісна для кожного українця звістка.

“Честь і Слава Збройним Силам України!”, – підсумував у підписі до поста Арсен Мірзоян.

Інші зірки, які відвідали Херсон після звільнення

Нагадаємо, що окрім Мірзояна, у звільнений з-під російської окупації Херсон також завітали ведучий та тепер військовий Даніель Салем, який ще 11 листопада увійшов з побратимами у місто. Їх зустрічали зі смачною їжею та міцними обіймами.

Після цього до Херсону прибув Дмитро Комаров, де показав на світлинах у своїх соцмережах щасливих херсонців.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини