Соломія Вітвіцька, Юрій Горбунов, Єгор Гордєєв: що роблять відомі телеведучі, коли вимикають світло

Під час віялових відключень електроенергії значна частина країни поринає у темряву та знаходить чим себе зайняти, коли немає ні світла, ні електрики, ні інтернету. А що тоді роблять зіркові телеведучі?

Наразі для більшості українців стало звичкою будувати свій розклад дня, зважаючи на масові відключення електроенергії. Ти вже наперед продумуєш, що то його зробити, коли не буде світла декілька годин. Дістаєш свічки, вішаєш гірлянди на батарейках і згадуєш про десь далеко заховані настільні ігри, книжки та інші розваги. А що роблять відомі телеведучі, коли місто поринає у темряву?

Тімур Мірошниченко

Тімур Мірошниченко з родиною
Тімур Мірошниченко з родиною

Зірка зізнається, що відключення світла допомогли його сім’ї стати дуже спортивними, адже вони живуть на 23 поверсі. Донька Мія підіймається і спускається сама, а от син Марко часто сидить на спині чи на руках в одного з батьків.

Тімур Мірошниченко теж поділився, що вони з родиною почали більше спілкуватися з друзями, які належать до інших груп відключень світла, та їздити одне до одного в гості.

Також увечері діти зірки для нього з дружиною Інною влаштовують шоу: то вечір фокусів, то стендап, то вечір співів.

Неля Шовкопляс

Неля Шовкопляс з синами
Неля Шовкопляс з синами

Для родини Нелі вечори, коли вимикають світло, стають по-справжньому душевними. Тоді вона з двома синами Тимофієм та Матвієм дістають та запалюють усі свічки, що мають, підключають гірлянди, та починають грати в настільні ігри на кухні. Доходять навіть до тих, що раніше були їм дуже цікаві, але з часом про них забули. Або родина Шовкопляс разом лежить, говорить чи розповідає цікаві історії та казки одне одному.

Соломія Вітвіцька

Соломія Вітвіцька
Соломія Вітвіцька

Вітвіцька має цілий список, як займає себе, коли немає світла. Телеведуча часто спілкується по телефону, лягає спати чи дивиться фільми на смартфоні. Також вона планує придбати лампу на батарейках, аби більше читати, та вже має колонку, щоб слухати музику.

Юрій Горбунов

Юрій Горбунов з родиною
Юрій Горбунов з родиною

Відколи син Юрія Горбунова почав ходити, улюбленою грою родини стали хованки. А в темряві вони теж цікаві, як зізнається ведучий. Також він полюбляє читати «Історію України» Грицака, коли немає світла, а дітям вмикає аудіоказки.

Єгор Гордєєв

Єгор Гордєєв під час відключення світла
Єгор Гордєєв під час відключення світла

Телеведучий полюбляє читати книги в цей час. Він справжній книгоман, що може придбати нові книжки, не дочитавши попередні. Тому період блекауту для Єгора Гордєєва це чудова можливість надолужити це, взяти книгу до рук та поринути у світ читання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини