Як швидко ростуть чужі діти: Марія Ільюхіна, що зіграла Машу в “Вороніних” вже на 6 місяці вагітності

Маша Ільюхіна, відома своєю роллю Маші в серіалі "Вороніни", розсекретила свою вагітність, яку їй вдавалося приховувати 6 місяців, як і батька свого майбутнього малюка.

19 листопада майбутній мамі виповнилося 19 років, навесні вона вже стане мамою.
Жодне фото на сторінці Марії впродовж минулих 6 місяців ніяк не говорили про те, що вона вагітна. Молода акторка сама опублікувала серію вагітних знімків на своїй сторінці у соціальній мережі, чим зробила справню новину для всіх свої прихильників. Про це знала лише мама Марії та її потенційна сверуха.

Батьком дитини став звичайний хлопець. Він не актор, не медійна людина, Маша вчиться з ним разом в одному університеті. Він, як і більшість звичайних хлопців, публікує фото з коханою, як відвідує вечірки та просто живе своє життя.

Хлопець і батько дитини Марії
Хлопець і батько дитини Марії

У зв’язку з вагітністю, вона відмовилась від участі у зйомках та телешоу, але свою кар’єру закінчувати не планує. Як каже сама дівчина, вона хоче народити малюка, швидко прийти у форму та зайнятись роботою. Про швидке відновлення фігури вона не переймається – Маша КМС з художньої гімнастики, тому звикла до спорту і фізичних навантажень.

Зараз вона активно слухає класичну музику, читає книжки та проводить багато часу на свіжому повітрі. Акторка впевнена, що це позитивно впливає на дитину.

Вагітна фотосесія справила враження на прихильників
Вагітна фотосесія справила враження на прихильників

“Звісно, мені довелося відмовитись від кіно, тому що я вже була в положенні, хоч і на ранньому терміні. Щоб не підводити знімальні групи, довелось усі запити на зйомки відхилити. Тоді я не розповіла про вагітність продюсерам, я думю, що вони зрозуміють, що це не вибрики молодої акторки, а важливі обставини у житті. Моя кар’єра точно не завершена, на мене ще чекає дуже багато всього. Вагітність – це найщасливіший період у моєму житті зараз”, – розповідає Марія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини