Ведуча ТСН Лідія Таран розповіла, куди переїхала з України. Фото нового місцезнаходження

Відома телеведуча Лідія Таран виїхала за межі України після початку повномасштабного вторгнення. Тепер вона проживає у Франції, де активно допомагає українцям. Таран розповіла про причини переїзду та показала, де живе наразі.

Відома телеведуча Лідія Таран розповіла в дописі на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, що ключовим фактором при переїзді стало бажання захистити свою доньку. Вона, як і мільйони інших українських мам, постала перед цією дилемою: їхати з України чи залишатися. Вона обрала виїхати до Франції.

При цьому Таран відверто переконана, що всі, хто залишились в Україні, герої. Особливо ті, хто допомагає чим може українській армії.

Також зіркова телеведуча зізналася, що частково відчуває себе зрадницею. Частково, бо й сама надалі слідкує за повітряними тривогами в місті, хоч їй нічого й не загрожує.

Також, окрім безпеки доньки, ще однією причиною переїзду став заклик військових виїхати, аби не заважати їм виконувати свою роботу.

“Я не хочу їм заважати! Вони мають вбити цю гидоту”, – ділиться Лідія.

Також вона закликала українців об’єднатися перед спільним ворогом, а не породжувати розмови різного негативного роду.

Чим займається Лідія Таран за кордоном?

В іншому дописі на своїй інстаграм-сторінці телеведуча ТСН розповіла, що тепер з донькою проживає у місті Нансі, що у Франції. Воно є містом-побратимом польського Любліна.

Також Лідія Таран зазначила, що працює там з мерією, з якою вони організували невеликий збір. Тоді вона навіть уперше виступила французькою мовою та виголосила промову про Україну.

Також телеведуча розповідає, що дала інтерв’ю місцевому радіо, де вони записали велику промову для вечірньої програми. Тоді Таран розповіла про необхідність захисту українців, зокрема дітей, та зазначила, що поруч, у Люксембурзі, активно пакують ліки для нашого народу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини