На Кіпрі стало занадто сумно: Алла Пугачова знайшла будинок у Лондоні для переїзду усією родиною

Відома російська співачка Алла Пугачова, яка недавно перебувала на Кіпрі, планує ще один кардинальний зміщений – переїхати до Лондона після завершення новорічних свят.

Ця новина викликала зацікавленість шанувальників та журналістів, які намагаються розгадати мотивацію такого рішення.

За інформацією, отриманою від джерел близьких до артистки, поїздка до Лондона вже відбулася. Проте, варто відзначити, що Алла Пугачова не влаштовувала там вечірок, як це можна було б припустити, але зосереджувалася на пошуку особняка, куди планує перевезти свою сім’ю.

Згідно з висловлюваннями джерела, саме Алла Пугачова та Максим Галкін, її чоловік, вирішили, що їхні діти, Ліза і Гаррі, мають отримати освіту в Лондоні. До цього вони вже пов’язували своє життя з Англією – молодший син Крістіни Орбакайте, Дені Байсаров, там отримав освіту та проживав багато років. Також, у Лондоні народився старший син Крістіни Орбакайте, Микита Пресняков.

Раніше Максим Галкін, чоловік Алли Пугачової, в соціальних мережах повідомив про плани артистки відвідати Лондон в кінці листопада. Заявивши про заплановану “вечірку з подружками”, він надавав підказку стосовно подальших планів.

Нещодавно подруга та кравчиня Пугачової, Любов Аксьонова, розкрила, що співачка виїхала з Росії, ставши причиною цього виникла необхідність турботи про дітей. Багато хто вважав, що виїзд пов’язаний з іншими причинами, зокрема з статусом іноагента, який присуджено чоловіку артистки, Максиму Галкіну. Аксьонова заперечує цю версію, наголошуючи, що основною мотивацією була дбайливість матері про свою родину.

Загалом, переїзд Алли Пугачової та її родини до Лондона визначається не лише прагненням надати дітям якісну освіту, а й історичними та особистими зв’язками з цією країною. Відома російська артистка продовжує залишатися в центрі уваги, і переїзд до Лондона обіцяє стати новим етапом її життя та кар’єри.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини