Дружина Остапчука показала свого нового партнера після переїзду з України: “Кайфанула від душі”

Колишня дружина відомого телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк похвалилася своїм новим партнером, з яким вперше побачилась нещодавно. Хто він і як виглядає?

Відомий телеведучий Володимир Остапчук та його колишня дружина нотаріуска та блогерка Христина Горняк розлучилися після двох років шлюбу. Шанувальники почали запідозрювати щось недобре, коли пара не привітала одне одного з річницею на своїх сторінках у соціальних мережах.

А після того, як Христина відпочивала на острові Міконос без свого чоловіка, шанувальники почали більше вірити чуткам про розлучення, які ніхто з подружжя не коментував.

Нагадаємо, що блогерка розповідала, що після розлучення з Володимиром Остапчуком острів Міконос був би першим місцем, куди вона б поїхала.

Життя Христини в новій країні

Наразі Христина Горняк проживає у Відні, недалеко від квартири своєї подруги, з якою проводить багато часу. Також дівчина відверто зізналася, що до весни планує бути там та більше насолодитися містом, поки в неї є можливість жити в Європі.

А нещодавно колишня дружина Остапчука у своїх сторіз на сторінці в соціальній мережі Instagram розповіла, що почала знову займатись бальними танцями та показала свого партнера.

“Сподіваюсь, моє тіло щось пам’ятає? А ще я йду з новим партнером уперше”, – поділилася Христина своїми переживаннями перед першим заняттям.

Скріншот зі сторіз Христини
Скріншот зі сторіз Христини

Також блогерка поділилася, що саме в танцях ще відчуває сором’язливість, але заняття їй дуже сподобалось:

“І не повірите… але саме в танцювальному залі я сором’язлива, та ще і з новим партнером… Але танці — це чистий кайф. То ж пішли разом, якщо щось знімемо — покажу”, – розповідає Христина.

Скріншот зі сторіз Христини
Скріншот зі сторіз Христини

Наступною світлиною з першого відновленого заняття бальними танцями стала фотографія з новим партнером. Колишня дружина Остапчука в костюмі з леопардовим принтом та на бальних туфлях з підборами дивиться чоловікові прямо у вічі. Це заняття вона описала так:

“Кайфанула від душі”.

Скріншот зі сторіз Христини
Скріншот зі сторіз Христини

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини