Alyona Alyona показала, чим корисне друге підборіддя та відправила українців у нокаут: зірка без комплексів

Українська реперка Alyona Alyona відома не тільки своїми зухвалими композиціями, а й почуттям гумору. Вона не боїться жартувати про свою зайву вагу і розповідає про її користь.

Відома українська реперка Alyona Alyona веде не одну сторінку у соціальних мережах. Вона зовсім не переймається через свою зайву вагу та любить над собою жартувати. Самоіронія – це те, чого не вистачає багатьом зіркам, тому тут вони можуть багато чому навчитися від реперки.

Дівчина опублікувала в соціальній мережі кумедне відео, де видно її друге підборіддя. Вона перебирає пальцями по підборіддю, наче грає на гітарі. Супроводжується відео музикою, що звучить як гра на бас-гітарі.

“А у вас так само?”, – жартує дівчина.

Скріншот з відео реперки
Скріншот з відео реперки

Підписники могли відреуагувати на відео смайликом в особисті повідомлення української реперки. Реакцій своїх підписників дівчина не публікувала, але це відео точно багато кому підняло настрій та змусило посміхнутися хоча б на секунду.

Alyona Alyona стала спражнім відкриттям українського репу. В її композиціях немає лайки та нецензурної лексики, від якої в’януть вуха. Вона читає реп дуже швидко і виважено, чого не можуть зробити багато хлопців.

Вона навіть встигла побувати на Music Awards 2019
Вона навіть встигла побувати на Music Awards 2019

Вона внесла великий вклад в розвиток боді-позитиву. Вона не боїться постати у своїх кліпах в купальниках поряд з худенькими дівчатами. Таким чином вона показує, що в будь-якому тілі та вазі можна почувати себе впевнено та комфортно і не прагнути бути як з дівчина з обкладинки журналу.

Зарубіжні видання давно назвали її справжнім відкриттям, що приваблює увагу до проблеми низької самооцінки дівчат плюс сайзу, а також однією з найкращих реп-виконавців України. Її пісні розповідають про її життя, як вона росла та підіймають злободенні проблеми сьогодення.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини