Не смішно, а страшно: як ведуть себе прихильники Камалії та Пивоварова під час та після концертів

Не всі прихильники у зірок є хорошими та бажають лише добра для співаків. Деяким з них хочеться заподіяти шкоди або налякати зірок заради веселощів.

Співачка Камалія давала сольний благодійний концерт у Пакистані. Вона збирала кошти для місцевих жителів, що постраждали від повені. Коли концерт закінчився, прихильники співачки не давали їй пройти до власного атвтомобілю – хотіли отримати автограф та зробити фотографію з благодійницею.

Виспупала співачка з синьо-жовтим прапором на сцені, виконувала свої хіти англійською мовою. Коли прихильники після концерту не давали їй проходу, вона була змушена втікати від них разом з своїм чоловіком. Також, зірка опублікувала відео, де вона сідає в машину та їде після концерту відпочивати.

Скріншот з відео Камалії
Скріншот з відео Камалії

“Втікала від фанатів, бо вони б мене до ранку не відпустили”, – так підписала відео Камалія в одній із соціальних мереж.

Натомість, Артему Пивоварову на одному з його концертів прихильниці розв’язали шнурки від кросівок. Співак не дуже зрадів такому жесту на миттєво відреагував на таку вихідку дівчат.

“Ви хочете, аби я заплутався та розбив собі голову? Який з цього сенс? Це просто суперовий спосіб швидко закінчити мій концерт – розв’язати шнурки від кросівок та й все. Краще б намагалися зняти з мене одяг, а не ось це. Було б краще”, – сказав Артем дівчатам.

Артем після інциденту дав дівчатам автограф
Артем після інциденту дав дівчатам автограф

Не дивлячись на цей інцидент, вони отримали автограф від співака та пообіцяли такого більше не робити. В соціальних мережах користувачі також не дуже добре поставилися до такого вчинку:

  • “Ці дівчата, певно, нічого не чули про особисті кордони публічних людей”,
  • “Не подумавши про наслідки, вони захотіли привернули увагу артиста, але йому це не дуже сподобалося”,
  • “Як можна себе так жахливо поводити? Таких “прихильниць” взагалі не треба пускати на концерти, а то тільки гірше буде”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини