Володимир Остапчук хизується розкішним життям без дружини Христини: купує ягоди за 700 грн для себе-коханого

Володимир Остапчук після розлучення не сумує і дуже добре себе почуває: сніданки собі готує сам, дорогі ягоди також купує тепер лише для себе.

Володимир Остапчук після розлучення з Христиною Горняк без проблем справляється з самотнім холостяцьким життям. Причину розлучення пара не повідомляє, але за чутками, таке рішення вони прийняли вже дуже давно, просто не афішували на загал. Чутки починали ставати правдою, коли пара ніяк не привітала один одного з річницею весілля. Дівчина дуже довго була на відпочинку з своїми подружками, про що розповідала своїм підписникам, а її чоловік Володимир ніяк не коментував відпочинок дружини без його присутності. Нещодавно, пара підтвердила розлучення у офіційних джерелах. У пари залишися будинок, який вони не добудували.

Подружжя не разом більше, ніж пів року
Подружжя не разом більше, ніж пів року

Володимир на своїй сторінці у соціальній мережі вихваляється перед прихильниками своєю кулінарною майстерністю. Він вже вдруге став холостяком, тому йому не звикати до того, щоб самому жити у побуті, планувати прибирання, сніданки та інші прийоми їжі. Чоловік опублікував фотографію тоста з авокадо, руколою та шинкою прошуто разом з червоною ікрою і пожартував, щоб до нього зателефонували з проєкту “МастерШеф”. Цікаво, чи була б можливою участь Володимира у даному проєкті, побачимо.

Сніданок Володимира Остапчука
Сніданок Володимира Остапчука

Нещодавно, Остапчук опублікував фотографію лохини, яку придбав у магазині.

“За таку ціну не зрозуміло, хто із нас лохина”, підписав фото чоловік.

Ціни на лохину справді дивують
Ціни на лохину справді дивують

А й справді, ціни на лохину виросли до 700 гривень за 1 кілограм. Такий приріст цін зумовлений війною в Україні через росію. Поставки ягід зкоротилися, їх стало складніше завозити в Україну, тому така ціна. Поласувати смачними ягідками тепер може не кожен українець.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини