“Я нікому не нашкодила”: реакція Дімопулос на критику в Мережі через її вечірку у роковини Голодомору

Санта Дімопулос повторила минулорічний невдалий досвід ведучого Володимира Остапчука. Виконавиця влаштувала нову "голодну тусу" на роковини Голодомору.

Українська історія, на превеликий жаль, усіяна сумними та трагічними моментами. Ці події та вчинки, що записані в підручниках мають нагадувати нам, за що ми боремося. Натомість ми можемо проявити нашу повагу до українців, що постраждали тоді, нашою пам’яттю та шаною.

Останньої суботи листопада заведено вшановувати пам’ять померлих від Голодомору, який здійснила радянська влада в 1932-1933 роки. Тоді мільйони людей виморили голодом, аби вони не псували показники входження у колгоспи та не поставали проти бачення влади.

У цей день люди по всьому світові запалюють свічку та ставлять її на підвіконні, аби показати, що цей біль не вщухнув.

Допис, який викликав такий шквал критики

26 листопада, коли були роковини Голодомору, співачка опублікувала відео, де вона з подругами відпочиває у Версальському палаці, зображуючи французьких аристократок. Вони влаштували розкішне чаювання та були вдягнені, як дами з вищого світу. Тоді Санта Діпомулос вирішила відволіктися від новин та сходити на День народження подруги.

Також співачка активно виставляла у сторіз фотографії розкішної їжі французької кухні, яку вони з подругами їли в той день.

Скріншоти зі сторіз Санти
Скріншоти зі сторіз Санти

Обурення Мережі на допис Санти

Мережа обурилась таким контентом. Це вилилося у шквал критики на сторінці Санти:

  • “Бенкет під час чуми! Огидно!”.
  • “Сьогодні в Україні День пам’яті жертв Голодомору, це відео, щоб всі пам’ятали?”.
  • “Я дивлюсь і насправді в розпачі, якої реакції Ви очікуєте?!”.
  • “Не дуже якось нам радісно дивитися в даний час….”.

Відповідь на критику співачки

Колишня учасниця “ВІА Гри” розповіла шанувальникам, аби вона прочитала новинну стрічку в той день та нагадала собі про цей день, то в жодному разі не публікувала б такого відео.

Фото з допису, де співачка пояснила свою помилку
Фото з допису, де співачка пояснила свою помилку

“Чи зробила я погано, що опублікувала цей пост – ні, чи було помилкою, що поширила його саме цього дня – ТАК. Бо це був День пам’яті жертв Голодомору. Моя бабуся пережила їх обидва, тому я добре пам’ятаю про це і не потребую спеціального дня для цього. Якби я вранці почитала новини (як зазвичай), чи опублікувала б цей допис? Ні! Та я нікому не нашкодила і не вчинила зла. Кожен у житті помиляється, і я не виняток”, – прокоментувала виконавиця.

Нагадаємо, що Володимир Остапчук минулого року теж влаштував вечірку з блогерами на День пам’яті жертв Голодомору, який припав на його День народження. У Мережі її тоді назвали “голодною блогерською тусою”. Такою фразою він підписав одну зі сторіз у той день. Після шквалу критики він публічно вибачився.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини