53-річна співачка Гвен Стефані вагітна вчетверте: немолода багатодітна мама

Американська співачка Гвен Стефані сколихнула інтернет радісною новиною - 53-річна жінка повідомила про свою четверту вагітність. Прихильники назвали це спражнім дивом.

Гвен Стефані народилася 3 жовтня 1969 року в штаті Каліфорнія, США. Зараз їй 53 роки. Вона співачка, авторка багатьох пісень, акторка, продюсерка та модельєр. В неї багато різноманітних талантів. Вона дуже молодо виглядає, важко сказати, що їй вже 53 роки.

В дитинстві вона не відрізнялась нічим від звичайного підлітка. Її батько працював дослідником в японському порталі Yamaha. Мама працювала бухгалтером, але з часом перестала працювати і повністю присвятися себе вихованню своїх дітей – Тод, Еріка, Джил та Гвен.

Гвен Стефані вчетверте вагітна
Гвен Стефані вчетверте вагітна

В 2002 році вона вийшла заміж за Гевіна Росдейла, а через чотири роки в пари народилася перша дитина – Кінгсон Джеймс Макропор. Через чотири роки, у 2008, народився другий син – Зума Неста Рок, а третій син був народжений у 2014 році.

З 2015 року Гвен зустрічається з кантрі-співаком Блейком Шелтоном. У липні 2021 року пара таємно одружилася. Для Блейка ця дитина стане першою.

Гвен Стефані разом з Блейком
Гвен Стефані разом з Блейком

Нещодавно стало відомо, що співачка вже вчетверте вагітна. Інсайдери розповідають, що пара наважилася на дитину, але довго завагітніти не вдавалося. Співачка звернулася до ЕКЗ (штучне запліднення), але й таким способом довго не вдавалося досягнути бажаного.

“Вона дуже багато разів намагалася завагітніти, але все було безрезультатно. Гвен дуже стресувала, тому що хотіла народити дитину від Блейка. Чоловік був дуже засмучений через стан коханої, бо вона засмучувалася кожного разу, як результат був негативним”, – розповідає інсайдер.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини