Рубрики: Новини

“Похмура атмосфера”: дружина Тараса Тополі Alyosha після возз’єднання з чоловіком здивувала нещасним виглядом

Тарас Тополя навідався до своєї дружини у Штати, але співачка не виглядає щасливою після візиту свого зіркового чоловіка. Зірка опублікувала фото, де виглядає втомлено.

Українська співачка Alyosha зараз знаходиться у Штатах. До неї приїздив її чоловік, Тарас Толопя, але співачка не дуже радісна на останному знімку у соціальній мережі. Відомо, що пару запросило до себе посольство України у США і вони з радістю прийняли запрошення та привітали усіх українських захисників з Днем Збройних Сил України.

Співачка на дійстві виконала гімн України. Разом подружжя мало змогу посмілкуватися з членами НАТО та українськими бійцями, що перебувають на лікуванні за кордоном.

Тарас Тополя з дружиною та іншими гостями

“Для нас було великою честю побувати на такому заході та поспілкуватися з представниками НАТО, нашими українськими військовими та звичайними людьми, що живуть тут. Дякую за таку можливість”, – сказала співачка.

На своїй сторінці в одній із соціальних мереж дівчина опублікувала доволі похмуру та тривожну фотографію. На ній вона позує на фоні моря серед пожовклої трави та піску у чорному оверсайз піджаку та високих чоботях. Розпущене волосся, погляд в бік: все це насторожує прихильників, бо воно не здається одним з таких, яке змушує посміхнутися. Підписники сторінки співачки написали декілька своїх коментарів:

  • “Ми сумуємо за вами!”,
  • “Чомусь ви дуже тривожно виглядаєте, щось трапилося?”
  • “Дякую вам за вашу творчість, ми цінуємо”, – написали користувачі Мережі.

Сама співачка ніяк не прокоментувала свій вигляд, лише написала під постом свій вірш, що змусив читачів проникнутися написаними словами до глибини кожної душі. За це прихильники також похвалили дівчину.

Поділитися