“З постійною темрявою і холодом”: 43-річна Маша Єфросініна пригадала, як зі своєю родиною жила в рідному Криму

Відома українська телеведуча та благодійниця народилась у Керчі. Знаменитість пригадала, як жила в Криму та зазначила, що на початку 90-х вперше зіткнулась з плановими вимкненнями світла

Українська телеведуча та засновниця благодійного фонду Маша Єфросініна нещодавно пригадала своє дитинство у нині окупованому Криму. Знаменитість з теплом пригадала шкільні роки, які не змогли затьмарити навіть вимкнення електроенергії. Про що розповідала знаменитість?

Маша Єфросініна про життя в Криму

Телеведуча народилась і виросла у Керчі. Маша Єфросініна рідко розповідає про своє минуле, а тим паче дитячі роки, проте цього разу знаменитість вирішила поностальгувати та приагадати, як їй та її родині жило у Криму. Зірка зізналась, що тоді важкі 1990-і роки не оминули й півострів. На території Криму вимикали світло задля економії, проте, зізнається ведуча, важко порівнювати віялові вимкнення електроенергії у мирні та воєнні часи.

Маша Єфросініна пригадала, як раніше жила на півострові Крим
Маша Єфросініна пригадала, як раніше жила на півострові Крим

Українська телеведуча пригадала, що електроенергії в будинку не було кожного дня, але вимикали його завжди у різний час. Найгірший випадок, зізнається Єфросініна, коли світло вимикали о 18:00, адже тоді батьки ще не встигали повернутись додому з роботи. У такі моменти завжди потрібно було вибігати на сходовий майданчик і перевіряти, чи не застрягли батьки у ліфті.

Втім, іноді світло зникало пізніше – о 20:00. Тоді вся родина Єфросініної сиділа за столом та вечеряла. Телеведуча зізналась, що вона дуже чітко пам’ятає, як у такі моменти її тато запалював гасову лампу, а мама приносила батьківський кожух, у який закутувала Машу та її сестру, аби тим було тепло. Єфросініна пригадала, що вона одягала один рукав кожуха, а Ліза – інший. Так вони і доїдали свою вечерю.

Українська телеведуча розповіла більше про свої спогади з дитинства
Українська телеведуча розповіла більше про свої спогади з дитинства

Маша Єфросініна також розповіла, що до початку повномасштабної війни вона часто згадувала дитинство у Криму під час вимкнення електроенергії. У мирні часи ведуча раділа, що це всього лиш аварія або негаразди з щитком у під’їзді.

Кожен раз я говорила собі: “Боже, як круто, що це просто щитки вибило, або аварія якась на пару годин! Як добре, що цей жах з постійною темрявою і холодом позаду”. Але, виявилося, що це був не жах

– прокоментувала Маша Єфросініна.

Знаменитість зізналась, що порівнювати віялові відключення світла у 90-і та повномасштабну війну аж ніяк неможливо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини