“Буде якийсь чоловік, і не один”: донька Олі Полякової стала тарологом і наворожила Тіні Кароль кохання

Старша донька відомої співачки Олі Полякової, перебуваючи у Великій Британії, навчилася гадати на Таро. Під час прямого ефіру з мамою вона навіть розкрила таємниці майбутнього для зірок.

17-річна донька відомої української співачки Олі Полякової Марія неочікувано для всіх шанувальників стала тарологом та опанувала знання роботи з рунами.

Це трапилося доволі неочікувано після переїзду дівчини на навчання у Велику Британію. Її на це заняття надихнула подруга з України, яка навчається з Марією за кордоном.

Однак, бажання навчитися гадати на Таро виникло в дівчини випадково. Марія Полякова розповіла, що одного разу вона застрягла в Грінвічі. Тоді в неї розрядився телефон, і студентка зайшла в магазин, аби зігрітися та розібратися, як дібратися додому. Тоді дівчині всучили в руки карти Таро. З того моменту у Марії Полякової з’явилося нове захоплення — гадати та передбачати майбутнє по картах Таро.

Як Полякові нагадали Тіні Кароль чоловіка?

Оля Полякова вирішила по-новому та цікавіше підійти до проведення доброчинних зборів. Співачка на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram провела прямий ефір з донькою Марією, де вони ворожили та закликали донатити охочих на допомогу дітям.

Зазначимо, що вони підготувалися до цього ефіру ретельно та навіть тематично вдяглися: на обох була чорна сукня та яскравий макіяж. А образ відьом доповнили чорні та елегантні капелюшки.

Тоді родині Полякових ставили безліч питань, аби дізнатися відповіді за допомогою вмінь Марії. Одним з них стало запитання про те, чи з’явиться у Тіни Кароль чоловік, адже після втрати коханого 10 років тому співачка так і не з’являлася з новим обранцем.

Марія Полякова тоді відповіла, що одруження вона не бачить. Але це не означає, що зірка буде сама. Біля Тіни Кароль буде чоловік і не один, однак розвиток стосунків навряд чи гарантований, адже дівчина витягла картку розбитого серця.

Від себе Полякова додала, що якби співачка хотіла вийти заміж ще раз, то вона б це вже зробила. І давно. Однак, її серце досі не змирилося з утратою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини