“Робить вона, соромно мені”: ведуча Маша Єфросиніна відреагувала на виступ Повалій на російському каналі

Маша Єфросиніна не стала мовчати на халатне ставлення Таїсія Повалій до українського народу після того, як жінка виступила на російському каналі з українською піснею.

Таїсія Повалій – українська співачка, що зрадила Україну та вирушила до московії. Зараз можна впевнено сказати, що цю жінку в Україні не будуть радісно зустрічати, бо свій вибір сторін вона зробила ще в далекому 2014. Розв’язання війни росії проти України не завадило їй продовжувати виступи на окупованих територіях, також в росії та Білорусії.

Під час повномасштабної війни, вона завітала до білоруського “Слов’янського базару”, де дуже цинічно себе поводила. Жінка роказала, що вона дуже любить та шанує Білорусь і надзвичайно питається тим, що вона тут народилася як співачка.

“Моя рідненька білорусія, я хочу з щирістю в серці сказати, що я тебе люблю, наче, свою рідну країну, де я народилася як відома співачка”, – саме з такими словами виступила Повалій.

Виступ Повалій на російському каналі
Виступ Повалій на російському каналі

Але, коли здавалося, що дно пробито, з нього як завжди постукали. Цього року українська зрадниця виступала на каналі РОСТВ в новорічну ніч з відомою піснею “Червона рута”, автором якої є Володимир Івасюк. Вона без дорікань совісті з’явилася на сцені в той час, як росіяни обстрілювали мирне населення України в ту ж новорічну ніч.

Про цю ситуацію не стала мовчати Маша Єфросиніна, яка засудила такий вчинок української співачки, що втікла на росію. Маша опублікувала в себе фрагмент виступу і написала, що їй соромно.

“Я ніколи не думала, що мене може почати нудити від сорому за дії іншої людини”, – написала телеведуча.

Маша Єфросиніна не стала мовчати
Маша Єфросиніна не стала мовчати

Вочевидь, сама Повалій так не думає. Жінка не давала стосовно цього ніяких коментарів. Можна зрозуміти, що совість її не мучає за такі вчинки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини