“Ми втратили геть усе”: телеведуча Маша Єфросиніна розповіла про бізнес, який вони втратили разом з чоловіком

Маша Єфросиніна переживає за свого чоловіка, що знаходиться на фронті та розповіла, що вони втратили весь свій бізнес, який знаходиться на окупованих територіях.

Маша Єфросиніна розповіла про свого чоловіка, що є колишнім чиновником – Тимура Хромаєва. За її словами, чоловік втравив майже весь свій бізнес через окупантів, яким займався не один рік свого життя. Дівчина розповіла сумні подробиці з їхнього життя та як вони з чоловіком з цим справляються.

Подружжя втратило весь свій бізнес
Подружжя втратило весь свій бізнес

Як розповідає Маша, бізнес її чоловіка зазнав великих збитків, бо майже все було розташоване у тих містах, які знаходяться або знаходились у тимчасовій окупації російськиських військ. Свій бізнес Тимур почав будувати вже після того, як покинув чиновницьку діяльність.

“Ми зараз взагалі не знаємо, що з його бізнесом. Все це знаходиться у тих містах, від яких майже нічого не залишилося. Мій чоловік, щоб не збожеволіти від всіх цих подій прийняв рішення – захищати Україну в лавах ЗСУ. Всі 48 років він будував своє життя, а тепер хоче його повернути в свої руки та руки України”, – розповідає Єфросиніна.

Тимур не запитував в своєї дружини, чи не проти вона, що він поїде на фронт. Як справжній чоловік, він поставив її перед фактом: їду, і все. Все літо він провів захищаючи Херсон, а потім під Кривим Рогом, чим дуже допоміг нашим українським військовим.

Тимур Хромаєв поїхав на фронт
Тимур Хромаєв поїхав на фронт

Зараз телеведуча живе на дві країни – Польща та Україна. Коли в чоловіка вихідні і він може собі дозволити відпочити, тоді Маша їде до нього, але потім повертається до Польщі, бо там маленький син з її мамою. Сам Тимур сказав, що йому буде спокійніше, якщо його дружна та син будуть в більш безпечному місці, але Маша хоче бачится зі своїм чоловіком, як тільки дається така можливість.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини