Зі сльозами на очах і без макіяжу: Тіна Кароль показала, як ладнає з негативними емоціями – “Настає пустота”

Відома українська співачка вийшла на зв'язок зі своїми шанувальниками у засмученому та втомленому вигляді. Зірка зізналась, що їй допомагає у такі моменти

Українська співачка веде особистий блог у месенджері Телеграм. Час від часу зірка розповідає свої секрети, ділиться порадами з догляду за собою, а також розповідає про свої почуття, емоції та внутрішній стан. Цього разу Тіна Кароль показала, що саме допомагає їй ладнати з негативними емоціями, а також запропонувала відгадати, кому раніше належала ця річ.

Так, українська співачка опублікувала відео на своєму каналі в Телеграмі, де позувала в теплій сірій кофтині, яка була їй не за розміром. Тіна Кароль ніби сховалась у великому светрі, а під час розповіді про цей важливий для неї елемент одягу знаменитість ледве стримувала сльози. Співачка не стала приховувати, що наразі їй дуже важко на душі. Зірка зізналась, що завжди одягає цю кофту, коли морально погано почувається.

Тіна Кароль опублікувала кадри у великому сірому светрі
Тіна Кароль опублікувала кадри у великому сірому светрі

Відома артистка зізналась, що цей светр допомагає їй впоратись із поганими емоціями та сумом. Знаменитість розповіла, що після великих концертів і масштабних заходів вона завжди почувається спустошеною, але саме ця річ допомагає їй пережити все.

Завжди одягаю цю кофту, коли сумую… Хто здогадається, що це за кофточка? Сумую після великих проєктів, завжди настає така пустота. Хто ще не бачив, подивіться. І чекаю в коментарях чия це кофта

– прокоментувала опубліковане відео Тіна Кароль.

У коментарях під новим дописом відомої української співачки її шанувальники почали висловлювати свої припущення стосовно того, кому належить цей елемент одягу. Майже одностайно авдиторія Тіни Кароль вирішила, що раніше цей светр носив покійний чоловік Тіни Кароль Євген Огір.

Тіна Кароль та Євген Огір мали красиву та трагічну історію кохання
Тіна Кароль та Євген Огір мали красиву та трагічну історію кохання

Нагадаємо, що відома українська співачка вийшла заміж за продюсера Євгена Огіра 2008 року. Спочатку чоловік був лише колегою Тіни Кароль, а вона навіть уявити не могла, що згодом він стане найголовнішою людиною її життя. В закоханих народився син Веніамін. 6 щасливих років подружнього життя обірвались, коли Євген Огір після довгої боротьби помер від онкологічного захворювання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини