Оля Полякова провела тренування після безсонної ночі в підвалі: зірка має виглядати відповідно статусу

Співачка Ольга Полякова розповіла у прямому ефірі своїм прихильникам, що вона не спала цілу ніч, але все одно наважилась провести тренування.

Співачка Ольга Полякова опублікувала відео зі свого домашнього тренування і розповіла прихильникам, що вона всю ніч не спала, бо провела її у підвалі. За словами жінки, над її будинком вночі літали “газонокосарки”. Так вона назвала російську повітряну техніку.

“Я сиділа в підвалі і лягла спати лише о четвертій ранку. Всю ніч наді мною літали ці газонокосарки. В мене склалося враження, що вони літають просто в мене над головою. Було дуже страшно, я сиділа в підвалі”, – розповідає співачка.

Ольга Полякова провела тренування попри безсонну ніч
Ольга Полякова провела тренування попри безсонну ніч

Також Ольга розповіла, що якби тренер не приїхав, то тренування вона б не проводила. Чоловіка, що тренує зірку звати Сергій Шеремета. Вони провели подвійний прямий ефір, в якому показали весь комплекс вправ для покращення загального стану фігури, щоб кожен міг зробити такі вправи вдома.

“Я подзвонила Сергію, щоб скасувати тренування і кажу, що може, якось іншим разом? Але виявилося, що він якраз вже приїхав”, – каже Ольга.

Тренування проходило з позитивними емоціями та коментарями від тих прихильників, які просто дивились прямий ефір, але на початку трансляції Оля трішки нервувалась через поганий інтернет. Трансляція губилась і деякі її частинки не вдалося записати, але це не стало перешкодою повніцінного та класного тренування.

Ольга Полякова провела тренування в Мережі
Ольга Полякова провела тренування в Мережі

Не пропустили повз прихильники ще й те, що її тренер в надзвичайно гарній фізичній формі. користувачі Мережі запитали, як чоловік співачки ставиться до такого тренера, на що Оля відповіла з гумором:

“Чоловік мені каже, щоб я нагулювала апетит, а вечеряти будемо вдома!”

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини