Колишня дружина Остапчука зізналась, чи змінила офіційно прізвище після розлучення: “З пісні слів не викинеш”

Христина Горняк після весілля з Володимиром Остапчуком взяла прізвище чоловіка. Восени 2022 року стало відомо про розлучення зіркової пари, а тепер фанати цікавляться, чи встигла вже блогерка повернути в паспорті дівоче прізвище

Українська юристка, а віднедавна ще й популярна блогерка, Христина Горняк після одруження з шоуменом Володимиром Остапчуком офіційно взяла прізвище коханого. Проте, зірковий шлюб не протривав так довго, як всім би хотілось. Восени минулого року почали з’являтись чутки про ймовірне розставання шоумена та нотаріусині, а пізніше поголос лише підкріпився.

Зараз, як вважають майже всі шанувальники, Володимир Остапчук почав стосунки з журналісткою з Києва Катериною Полтавською. Про це свідчать однакові Інстаграм-історії на сторінках знаменитостей, зняті в одному й тому самому приміщенні – квартирі шоумена. На тлі цієї новини шанувальники запитали, чи повернула вже Христина своє дівоче прізвище – Горняк.

Ексдружина українського ведучого відповіла на запитання шанувальників
Ексдружина українського ведучого відповіла на запитання шанувальників

Колишня Остапчука про дівоче прізвище

Ексдружина відомого українського шоумена часто спілкується зі своїми шанувальниками в особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм. Цього разу знаменитість влаштувала рубрику “запитання-відповідь”, у рамках якої один з фанатів поцікавився в зірки, чи встигла вона офіційно змінити прізвище чоловіка, з яким розійшлась.

Логічно, таке запитання мало б розставити всі крапки над “і” – Христина Горняк, відповідаючи фанату, дала б зрозуміти, чи в розлученні вона з Остапчуком, чи ні. Проте, навіть на таке конкретне запитання знаменитість змогла знайти неконкретну відповідь.

Колишня Остапчука Христина Горняк розкрила своє справжнє прізвище
Колишня Остапчука Христина Горняк розкрила своє справжнє прізвище

В Інстаграм-історіях зірка зазначила, що вона отримує дуже багато таких запитань, тому вирішила закрити цю тему. Блогерка та юристка коротко й зрозуміло констатувала: вона – Христина Остапчук. Знаменитість зазначила, що в житті буває різне, тому тільки час покаже, чи поверне вона врешті своє дівоче прізвище.

Христина Остапчук-Горняк відповіла на запитання своїх шанувальників
Христина Остапчук-Горняк відповіла на запитання своїх шанувальників

До відповіді знаменитість також додала знімок свого українського паспорта. Варто зауважити, що на фотографії в посвідченні особистості Христина Остапчук-Горняк вийшла дуже вдало.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини