“В нас з ним однакові футболки”: співачка Злата Огнєвіч розповіла про стосунки з Євгеном Клопотенко

Завидна холостячка Злата Огнєвіч розповіла про свої стосунки з Євгеном Клопотенко. Прихильники вже давно підозрювали, що пара будує стосунки, але тепер все очевидно.

Мережею вже давно почали ширитися чутки, що загадковою обраницею шеф-кухаря і переможця “МастерШеф” Євгена Клопотенко стала співачка Злата Огнєвіч. Такий висновок прихильники зробили через тісне спілкування двох зірок. На одному з інтерв’ю чоловік розповідав про Злату, але коли за неї зайшла тема, то він трішки розгубився.

Злата Огнєвіч розповіла про стосунки з Євгеном Клопотенко
Злата Огнєвіч розповіла про стосунки з Євгеном Клопотенко

Євген Клопотенко запевнив, що між ними з Златою дуже теплі, але дружні стосунки. Зірки познайоились в Єгипті під час одного з виступів Злати. Чоловікові дуже сподоблося, як вона співає і зараз в них дуже хороші стосунки.

“Ми дружимо. Я до неї добре ставлюся, а вона до мене. В нас хороші стосунки. Дівчата в 35 років мають ціль, до якої будуть прагнути, це і є справжнє щастя”, – розповідає Клопотенко.

Злата, в свою чергу, не стала такою багатослівною стосовно їхнього роману з шеф-кухарем. Дівчина спілкувалася зі своїми прихильниками і в неї запитали, чи не зустрічається вона з Євгеном. Співачка уникнула відповіді на це запитання і почала говорити зовсім про інше.

“Можу сказати про дещо інше. Футболки, як на цьому фото в нас з ним однакові!”, – написала Злата під фото.

Злата Огнєвіч розповіла про стосунки з Клопотенко

Після цього Злата розповіла про те, що жінкам задають багато не коректних запитань. Одним з таких є питання про дітей. Прихильниця Злати розповіла, що її мама каже, що в неї немає майбутнього через відсутність дітей, але дівчина й сама їх не хоче і не планує. Співачка каже, що це особиста справа кожногої і причин не хотіти дитину може бути більше, ніж одна. Вона рекомендує таким дівчатам розповідати про це тоді, коли їм самим захочеться.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини