“Загубленим дітям потрібна допомога”: Катерина Осадча розповіла про запуск нового проєкту

Катерина Осадча розповіла прихильникам про створення нового благодійного проєкту, який допоможе знайти загублених дітей та родичів через війну.

Після повномасштабного вторгення Катерина Осадча вирішила створити новий проєкт, що допоможе знайти своїх рідних та близьких, що зникли у зв’язку з війною. Проєкт називається “Знайди своїх”, бо телеведуча зрозуміла, що зниклих людей є дуже багато і потрібно допомогати людям, що цього потребують і хочуть воз’єднатися з сім’єю.

Як розповідає Осадча, вона зателефонула до своєї подружки-волонтерки, яка дружила з нею ще з 2014 року і дівчата спільними силами наважилися на запуск благодійного проєкту. Можна помітити, що ідея вийшла досить вдалою і додому до своїх рідних вже повернулося багато загублених людей. Станом на сьогодні, пошуки зниклих ще продовжуться, але справи йдуть добре.

Катерина Осадча створила благодійний проєкт
Катерина Осадча створила благодійний проєкт

Крім цього, Осадча розповіла про свою співпрацю з  Національним інформаційним бюро та поліцією України, щоб робота її проєкту була ефективнішою і пошуки відбувалися значно швидше. Подробиці своєї роботи Катерина висвітлює в соціальних мережах та на офіційних джерелах. Проєкт “Знайди своїх” можна побачити в ефірі телеканалу 1+1, що виходить по понеділкам. Там розповідають про зроблену роботу і показують тих, кого вже вдалося знайти.

Катерина Осадча прославилася завдяки участі в програмі “Світське життя”. Дівчина підкорила публіку своїми чудернацькими капелюшками, які кожного разу змінювалися на ще дивакуватіші та кумедніші. За цей час Катерина сильно змінилася: вийшла заміж, народила дітей та допомогає Україні наблизити перемогу разом зі своїми колегами та коханим чоловіком Юрієм Горбуновим.

Катерина Осадча розповіла про свій новий благодійний проєкт
Катерина Осадча розповіла про свій новий благодійний проєкт

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини