“Це моя найскладніша”: Світлана Тарабарова розповіла, які труднощі виникли під час третьої вагітності

Світлана Тарабарова розповіла про свою третю вагітність. Дівчина зізналася, що саме ця вагітність стала для неї складнішою, ніж попередні дві.

Ні для кого не секрет, що українська співачка Світлана Тарабарова вагітна вже третьою дитиною. Вона разом з чоловіком Олексієм Бондарем готові до того, щоб стати знову батьками. Дівчина розповіла, як проходить її вагітність та чи це саме те, що вона очікувала від третього разу.

Світлана Тарабарова розповіла про третю вагітність
Світлана Тарабарова розповіла про третю вагітність

В одному з інтерв’ю співачка поділилася інформацію про неймовірну складність виношування третього малюка. Для неї процес вагітності видався нелегким ще в перші місяці, чого вона не очікувала.

“Це моя найскладніша вагітність, але я про це ніде не говорила і не розповсюджувала інформацію, бо не хочу жалітися. Якщо хтось думає, що я така завжди позитивна і щодня прокидаюся з посмішкою – це не так. Я жива людина, в мене може десь боліти, там тягнути, а тут я втомилася. Все як у всіх”, – каже Світлана.

Також Тарабарова зізналася, що звістка про дитину врятувала її від негативу та великого переживання стосовно ситуації в країні. Лікар сказав їй, що не можна хвилюватися, бо це сильно може нашкодити дитині, тому вона дуже вдячна долі за такий великий порятунок під час повномасштабного вторгнення.

Світлана чекає на дівчинку. Така радісна звістка була для неї очікуваною, бо співачка відчувала, що носить під серцем саме дівчинку. Старші діти подружжя майже одразу дізналися про появу на світ нової дитини, бо лікарі заборонили підіймати тяжке, а також брати на руки дітей, бо вони вже не маленькі пупсики. Старших дітей Світлани та Олексія звуть Іван (4 роки) та Марія (2 роки).

“Я, навіть, кілька рахів перебувала на збереженні, але все добре. Дітям сказала, що не можу взяти їх на ручки, бо в животику росте ще один член нашої родини”, – додає дівчина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини