“Мене це просто бісить”: Леся Нікітюк зізналася в Мережі, що її сильно дратує в поведінці прихильників

Леся Нікітюк обожнює комінукацію зі своїми прихильниками, але є дещо, що зірці вкрай не подобається. Телеведуча попросила користувачів Мережі не робити те, що її дратує.

Телеведуча Леся Нікітюк часто спілкується зі своїми прихильниками на різні теми і не стало винятком, що Леся розповіла про те, що її відверто дратує в поведінці своїх прихильників. Дівчина часто публікує пости з підтримкою української армії, або висвітлює протиправні дії на території України з боку російської федерації. Підписники її сторінки, в свою чергу, реагують сумними смайликами з розбитим серцем, або смайликами, які плачуть. Та є такі, що надсилать радісні смайлики і це може статися випадково, але телеведуча наполегливо просить такого не робити.

“Друзі я вас всіх попрошу, хто дивиться мої сторіс і коментує їх, надсилаючи якісь сльози чи розбите серце, будь ласка, слідкуйте, що ви натискаєте, бо коли в мене під жахливими сторіс з жахливими подіями купа смайликів з посмішками… Я розумію, що хтось міг помилитися і щось не те натистути, але мене це сильно бісить, не робіть цього”, – каже Леся на своїй сторінці.

Леся Нікітюк розповіла, що її дратує
Леся Нікітюк розповіла, що її дратує

Перед цим постом в Лесі на сторінці було опубліковано декілька фото та відео з страшних подій з Краморська, а також збори на потреби різних людей, що постраждали від війни. Можливо, саме через реакції на ці пости Леся записала таке звернення, бо така поведінка стала останньою краплею в морі.

До речі, чутки про участь Лесі Нікітюк в новому сезоні “Холостячки” не вщухають. Григорій Решетнік опублікував фото з дівчиною, а прихильники підозрюють, що це прямий натяк на майбутню участь телеведучої в головному реаліті країни про кохання. Леся поки не коментує ці чутки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини