Рубрики: Новини

У блискучих лосинах та черевиках на платформі: Ірина Білик в образі тотал-блек зібрала овації на концерті

Відома українська співачка Ірина Білик з'явилась на своєму концерті в незвичайному, але стильному вбранні. Яскрава та блискуча артистка підкорила абсолютно кожного

Понад 30 років одна з найвідоміших сучасних українських співачок не втомлюється вражати своїх шанувальників. Ірина Білик постійно змінюється та буквально крокує в ногу з часом. Попри те, що знаменитість відсвяткувала 52-й день народження, їй легко можна дати не більше 40 років. Таких результатів допомогли досягти не лише пластичні операції, а й передусім молодий дух і відмінне почуття стилю.

Ірина Білик підкорила фанатів артистичністю та харизмою

Завдяки своїй харизматичності та щирості Ірина Білик завоювала прихильність чималої кількості шанувальників. За особистим і творчим життям української співачки спостерігають мільйони, а новини про Ірину Білик та її фото з’являються не лише в особистому блозі співачки. Так, наприклад, нещодавно на фан-акаунті артистки в соціальній мережі Інстаграм опублікували неймовірні кадри зірки.

На опублікованому фото знаменитість позує в оточенні підвісних люстр у стилі “лофт” та красивих сухоцвітів. Одягнена знаменитість у широку білу кофту, а на її руках красуються чорні рукавички. Особливого шарму опублікованому кадру додає погляд Ірини Білик.

На фан-акаунті Ірини Білик з’явились її нові фотографії

На цій же сторінці в Інстаграмі можна знайти й архівне відео з виступу Ірини Білик, який відбувся ще 2021 року. Українська співачка завжди обирала цікаві образи для своїх концертів, тому і цей захід не став виключенням.

Ірина Білик, одягнена в стильний чорний костюм, покритий блискітками, тримала в руці букет троянд від своїх шанувальників. Зірка доповнила образ мішкуватою футболкою, на якій було написано її ім’я, та стильними чорними черевиками на платформі. Весь образ підпадає під опис “тотал-блек”.

Ірина Білик на одному зі своїх концертів

У коментарях шанувальники артистки засипали її компліментами та приємними словами.

Поділитися