Зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару поділилася новинами: “Зовсім скоро я стану дуже заможною жінкою”

Ірина Сопонару зараз знаходиться в Америці та вже встигла похвалитися новиною про те, що вона скоро розбагатіє. В чому криється секрет її багатства?

Ірина Сопонару приголомшила своїх прихильників новиною про те, що скоро вона стане заможною жінкою. Справа в тому, що дівчина зробила фото біля знаменитої статуї грошового бика в Нью-Йорку на самій відомій вулиці міста Уолл-Стріт. Кажуть, якщо потерти чарівного бичка та зробити з ним фото – це обов’язково принесе тій людині успіх та багато грошей. Ірина не стала втрачати такої можливості та зробила знімок з відомим биком.

Прихильники підтримали дівчину та побажали їй, крім заможності, стати заміжньою жінкою, але знайшлися й такі, що не дуже зрадіти такому фото.

“Ти і так не бідна дівчинка, під Полтавою вже не так добре?”, – пишуть обурені користувачі Мережі.

Ірина Сопонару розповіла, що скоро розбагатіє
Ірина Сопонару розповіла, що скоро розбагатіє

Нагадаємо, Ірина переїхала до Британії, щоб будувати життя зі своїм новим хлопцем на ім’я Ріс. Дівчина зізналася, що вже готова до сім’ї та народження дітей, тому всіляко натякає своєю коханому на пропозицію та вагітність. Вони познайомилися півтора роки тому, але стосунки пари так стрімко почали розвиватися, що Ірина дуже захопилася своїм партнером.

“В той час, як ми познайомились, він переїхав до Києва. Він дуже любить Україну, я не знаю, як так склалося”, – зізнається акторка.

До слова, колишній обранець Сопонару також був родом з Британії. Дівчина називає це фантастичним збігом, але своїх чоловіків між собою не порівнює. Зараз Ірина щаслива будувати життя з Рісом. Не виняток, що незабаром ми дізнаємося про заручини та можливе поповнення в сім’ї української акторки та зірки “Жіночого кварталу”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини