“Я неідеальний українець, ви це знаєте”: Іван Дорн зробив щире зізнання та вибачився за помилки минулого

Іван Дорн вирішив вибачитись перед своїми прихильниками за помилки, що були скоєні ним в минулому. Співак розповів про свою позицію і за що він шкодує.

В 2014 році Іван Дорн продовжував їздити по росії з концертами та займатися спільною діяльністю з російськими артистами та співаками. Крім цього, він в 2017 році приїздив на інтерв’ю до російського журналіста Юрія Дудя. В ті часи війну на сході України співак назвав конфлітком двох братських народів.

“Ви знаєте, що я неідеальний українець. Нещодавно я передивився своє інтерв’ю в Дудя і побачив, що дуже грубо звучу. Це мене навчило багатьом речам, я хочу вибачитися за це. І я хочу вибачитися, що прошу вибачення аж через 5 років. Я українець і я разом з Україною. Завжди пишався цим і пишаюся дотепер”, – каже Іван Дорн.

Співак вирішив вибачитися через те, що співачка Туча в одній із соціальних мереж опублікувала повідомлення про те, що Дорн, насправді, нічого не зрозумів, бо 24 лютого виходить його колаборація з французькими виконавцями і там присутній ремікс одного з російських музикантів. На таку заявку хлопець відповів, що колаборацію вони створили в 2021 році, але про дату виходу композиції та про російський ремікс його ніхто не повідомив.

“Ми записали цей трек влітку 2021 року. Я дізнався, що ця пісня виходитиме під реміксом російського виконавця. Я не можу це скасувати, бо це залежить не від мене. Французи все узгоджували зі своїм лейблом і вже зробили цю вінілову платівку. Вибачте за такі новини, але єдине, що я можу зробити, це перенести випуск з 24 лютого на інший день”, – додає співак.

Станом на зараз Дорн повністю відрікся від всього російського і активно підтримує українську армію своїми донатами та благодійністю. Співак наперед вибачився за всі можливі проколи, бо він багато працював з росією, але більше таких помилок він робити не буде.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини