“Де у цьому всьому я”: Даша Кацуріна видалила Інстаграм через поцілунки її колишнього з Дорофєєвою

Даша Кацуріна повідомила про те, що вона видалила свою офіційну сторінку в одній із соціальних мереж. Прихильники припускають, що причиною стали романтичні фото її колишнього з Дорофєєвою.

Найвідоміший любовний скандал Кацуріних, Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої вже закінчився і всім давно стало зромуміло, хто з ким будує стосунки, але не всі шанувальники змирилися з такими рішенням зіркових пар та не перестають обговорювати їхнє особисте життя.

Володимир Дантес на День святого Валентина опублікував на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі фотографію Даши Кацуріної, яка обіймає спільну з Михайлом доньку. Чоловік не став розписувати багато слів подяки чи співати серенади про кохання, а вирішив написати одну простеньку фразу:

“Дякую тобі”.

Ресторатор Михайло Кацурін, в свою чергу, опублікував три фотографії з Надею Дорофєєвою, де вони ніжто цілуються в одній з примірочних, на другому знімку – знову поцілунок, але вже на студії. Надя схилилася над ним, щоб поцілувати, а на третьому фото – дівчина грайливо показує язика, поки хлопець знову намагається її поцілувати.

“Не відривався би ні на секунду”, – написав Кацурін.

А от Даша Кацуріна не була розташована до романтики в такий святковий день. Дівчина розповіла, що видалила свою сторінку в Інстаграмі і вирушила на відпочинок у компанії самої себе. Що спровокувало таке рішення, зірка не повідомляє, але в Мережі припускають, що в них з Дантесом не все добре, а сторінку вона видалила, щоб не дивитись на щасливе кохання її колишнього.

“Хочу вам дещо розповісти, дівчата. Я вирушила у самостійну відпустку, видалила інстаграм. Мені потрібно подумати про все, що сталося і продовжує відбуватися. Де у цьому всьому я та мої бажання”, – написала дівчина.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини