Лілія Ребрик зізналася, як провела останні мирні дні перед війною: “Заїдали полуницею в будинку мрії”

Телеведуча Лілія Ребрик розповіла про свої останні мирні дні, які вона провела у компанії рідних людей. За словами жінки, тоді все здавалося зовсім інакшим.

Українська телеведуча Лілія Ребрик активно веде соціальні мережі та розповідає своїм прихильникам майже всю актуальну інформацію про своє життя. Цього разу жінка розповіла, як вона разом з сім’єю проводила останні мирні дні до подій, що почалися 24 лютого 2022 року.

Лілія гортала свою стрічку з фотографіями на телефоні і побачила багато цікавих моментів зі свого життя, які тоді здавалися чимось звичайним і таким повсякденним. За чотири дні до подій вона грала “Ін’єкцію безсмертя”, за три дні до – озвучувала мультфільм “Поганці”, а за два дні і весь тижень до – грала на сцені в комедію та була в “Ранку” разом із глядачами. В ті дні, як розповідає телеведуча, вона відчувала неймовірний неспокій і страх перед війною, але продовжувала робити ідеально свою роботу.

Лілія Ребрик розповіла про останні мирні дні
Лілія Ребрик розповіла про останні мирні дні

23 лютого 2022 року Лілія провела останній мирний ефір “Ранок з Україною”, а ввечері встигла зіграти у виставі. В той день вона поїхала до своїх рідних людей, щоб обійнятися з ними та поговорити. Також Ребрик розповіла, як вона почуває себе на сцені під час виступів.

Коли Лілія знаходиться на сцені в центрі уваги, то їй завжди стає краще. Вона виганяє зі своєї голови всі непотрібні думки та повністю віддається роботі. Після свого виступу вона сіла в автівку, в якій було багато букетів, що пахли весною, яка от-от мала завітати в Україну і поїхала додому.

“Ми допізна обирали меблі для нашого будинку. Нового будинку, який ми купили напередодні і заїдали його полуницеою, яку змогли купити взимку разом із шампанським”, – пригадує телеведуча.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини