Однорічний син Святослава Вакарчука росте вундеркіндом: соліст “Океан Ельзи” вразив словниковим запасом Івана

Відомий український співак і соліст гурту "Океан Ельзи" розповів про досягнення свого наймолодшого сина. За словами Вакарчука, він вже знає доволі багато слів

Святослав Вакарчук здобув популярність у 1990-х роках у складі гурту “Океан Ельзи”. Увесь цей час шанувальники спостерігали за особистим життям знаменитості, який довго перебував у шлюбі з Лялею Фонарьовою. Фани були просто впевнені, що рано чи пізно зіркова пара оголосить про те, що стали батьками. Втім, сталось не як гадалось.

Вперше Святослав Вакарчук став батьком після розлучення з першою дружиною, у віці 46 років – 2021 кохана співака народила йому первістка-сина, а ще через рік музикант став татом доньки.

Святослав Вакарчук став батьком після розлучення з першою дружиною
Святослав Вакарчук став батьком після розлучення з першою дружиною

Нещодавно відомий український артист розповів на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм про однорічного сина. Так, Святослав Вакарчук розповів, як розвивається його дитина. За словами співака, Іван знає вже доволі багато слів української мови. Можна з упевненістю сказати, що Вакарчук молодший зростає розумною людиною.

У Міжнародний день рідної мови Святослав Вакарчук зізнався, що Іван особливо полюбляє говорити слова “потяг”, “борсук”, “їжак” і “валіза”. Втім, додав зірковий батько, улюблені слова малюка постійно змінюються.

Фронтмен “Океану Ельзи” також не зміг оминути увагою той факт, що чути, як твоя дитина розмовляє рідною, українською мовою – неоціненно. Святослав Вакарчук висловив свою думку, що мова – це сильна, стратегічна мова. Артист також привітав своїх підписників і шанувальників зі святом.

Святослав Вакарчук розповів про виховання свого сина
Святослав Вакарчук розповів про виховання свого сина

Нагадаємо, що двох дітей відомому українському музиканту подарувала продюсерка Євгенія Яцута. Разом з тим, Святослав Вакарчук не любить ділитись подробицями зі свого особистого життя, а також просить з повагою ставитись до права зберігати непублічність у цьому питанні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини