Фаворитка Макса Михайлюка з Холостяка-10 Аліна Ляшук втрапила у скандал у Львові: “Два штрафи по 200 гривень”

Аліна Ляшук, яка брала участь у десятому сезоні реаліті-шоу "Холостяк", розповіла про скандальну ситуацію, через яку вона змушена була заплатити чималий штраф

Відома українська блогерка та учасниця популярного телепроєкту про кохання “Холостяк-10” з Максом Михайлюком розповіла на своїй сторінці, як проїхалась у трамваї за 200 гривень. За словами Аліни Ляшук, вона не встигла закомпостувати квиток, який придбала для проїзду в громадському транспорті, а за секунду на неї “налетіли” контролери.

Аліна Ляшук розповіла про інцидент в одному зі львівських трамваїв
Аліна Ляшук розповіла про інцидент в одному зі львівських трамваїв

В особистому блозі в соціальній мережі Інстаграм дівчина опублікувала Історії, в яких детально розповіла про все, що трапилось. За словами Ляшук, вона зайшла до транспорту разом з контролерами та навіть не проїхала однієї зупинки, як від неї почали вимагати сплати штрафу.

Два штрафи по 200 гривень. Сиділи ми на зупинці, купили квитки. Ми навіть однієї зупинки ще не проїхали, сіли з ними одночасно в трамвай, купили квитки, а вони підходять до нас і кажуть: “200 гривень штрафу”… Вони стояли над нами, здійняли шум, хотіли викликати поліцію

– розповіла своїм підписникам колишня фаворитка Макса Михайлюка.

Аліна Ляшук також зазначила, що працівники зайшли у трамвай з гарячими напоями та, за словами дівчини, не мали зовсім ніякого відчуття такту. У законодавстві не існує правил, які б забороняли працівникам чи пасажирам транспорту знаходитись у ньому з їжею чи чаєм, але така поведінка збентежила не лише ексучасницю Холостяка, а й усіх, хто їхав в одному з нею вагоні.

Аліна Ляшук з Холостяка-10 зізналась, за що її оштрафували
Аліна Ляшук з Холостяка-10 зізналась, за що її оштрафували

Інші пасажири заступились за дівчину, адже побачили, що контролери у цій ситуації не мали рації. Втім, уникнути сплати штрафу не вдалось.

Пізніше у Львівській міській раді відреагували на скандальне відео, яке швидко облетіло мережу. Дмитро Пецій з Департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР заявив, що працівників було “депремійовано”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини