Володимир Остапчук обурився через своїх колег, яких не буде на “Євробаченні”: обіцяли зробили українське шоу

Володимир Остапчук залишився незадоволеним, коли дізнався склад ведучих на "Євробачення-2023" року. До складу ведучих з України входить лише Юлія Саніна.

“Євробачення-2023” року мало би проводитись в Україні, але через повномасштабне вторнення черга переходить до Великої Британії. Попри такі події, королівство пообіцяло зробити велику українську вечірку, але Володимир Остапчук залишився незадоволеним, коли дізнався, що ведучою з українського боку стане лише Юлія Саніна.

Україну цьогоріч буде представляти український гурт гурт TVORCHI з піснею Heart of Steel. За попередньою інформацією, ведучих від України повинно було бути двоє – Юлія Саніна та Тимур Мірошниченко, але чоловік не з’явиться на головній сцені взагалі, тому що Тимура обрали ведучим, який буде лише коментувати все, що відбувається, а не з’являтися на сцені.

Володимир Остапчук розкритикував Євробачення-2023
Володимир Остапчук розкритикував Євробачення-2023

Володимир Остапчук вважає таке рішення несправедливим і йому стало неприємно за своїх колег по цеху. На його думку, Мірошниченку потрібно дати місце на великій сцені, щоб весь світ знав, що Україна виборола свою перемогу.

“В 2023 році серед ведучих буде лише наша зірка Юлія Саніна. Поставте Тимура на сцену і покажіть всім, що український гурт виборов перемогу”, – каже незадоволений ведучий.

До слова, Остапчук пригадав слова одного з ірландських ведучих, який крикикував вибір ведучих на “Євробачення-2017” в Україні, коли ведучими стали троє “білих” хлопців на чолі з Володимиром Остапчуом, коли в ті роки конкурс проходив під гаслом “шануймо розмаїття”.

Володимир Остапчук обурений ведучими на Євробачення-2023
Володимир Остапчук обурений ведучими на Євробачення-2023

Юлія Саніна буде вести “Євробачення-2023 року” разом із двома музичними зірками Ханною Веддінгхем та Алішею Діксон. Після цього Саніна з’явиться у фіналі разом з Гремом Нортоном, що критикував наших ведучих у 2017 році.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини