Хотіла, щоб Дурнєв був холостяком: Вікторія Варлей зізналась у симпатії до шоумена – “Я закручу такий роман”

Українська актриса Вікторія Варлей взяла участь у телепроєкті Холостяк-12, проте побудувати щасливі стосунки з Топольським у дівчини не вийшло. Днями вона зізналась у почуттях до свого колеги

Відома українська актриса Вікторія Варлей, на відміну від багатьох інших дівчат з крайнього сезону реаліті “Холостяк”, здобула популярність задовго до участі в проєкті. Дівчина активно знімається в українському кіно, веде особистий блог, а після знімання у шоу про кохання постійно дає інтерв’ю, в яких обговорює з журналістами цікаві теми.

Цього разу Вікторія Варлей розповіла, зокрема, про свою симпатію до одного відомого чоловіка. Ба більш, знаменитість зізналась, що вона мріяла та сподівалась, що на місці головного героя дванадцятого сезону “Холостяка” буде саме він. Мова йде про Олексія Дурнєва, українського ведучого та блогера.

Вікторія Варлей зізналась, що їй подобається Льоша Дурнєв
Вікторія Варлей зізналась, що їй подобається Льоша Дурнєв

Хай мене пробачить мій чоловік, я дуже сподівалась, хотіла, тримала кулачки за те, щоб був Льоша Дурнєв. Він дуже класний, дуже харизматичний, почуття гумору – у нас це з ним схоже. Я думала, Боже… Я закручу такий роман, ми будемо така пара, просто будемо парою цієї країни

– зізналась Вікторія Варлей.

Українська актриса додала, що основною причиною, чому б вони з Олексієм Дурнєвим могли стати красивою та найбільш обговорюваною парою в Україні, є їхня зовнішня та внутрішня краса, а також – харизма.

Втім, головним героєм 12-го сезону реаліті став бізнесмен Алекс Топольський. Ведуча поцікавилась у Вікторії Варлей, чи не розчарувалась вона, коли побачила на місці Дурнєва зовсім іншого чоловіка – не схожого ні зовнішньо, ні характером. Актриса зізналась, що адреналін під час першої зустрічі з Холостяком зробив свою справу – вона не розуміла, хто там стоїть.

Ба більш, Вікторія очікувала побачити зірку, а коли на місці головного героя опинився непублічний чоловік, вона трішки розгубилась. Проте, додала Варлей, зовнішньо Алекс Топольський їй дуже сподобався, тому залишалось лише з’ясувати, чи підійдуть вони одне одному характером.

Вікторія Варлей розповіла про очікування щодо Холостяка у 12-му сезоні
Вікторія Варлей розповіла про очікування щодо Холостяка у 12-му сезоні

Нагадаємо, що раніше стало відомо про весілля Вікторії Варлей, яке вона з чоловіком відзначила у квітні 2022 року.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини