Колишня Цимбалюка та учасниця “Холостяк-12” Варлей пояснила шлюб з росіянином: “В мене є російське коріння”

Учасниця "Холостяка-12" та колишня дівчина Тараса Цимбалюка Вікторія Варлей вийшла заміж за росіянина. Після великої порції критики, дівчина дала свій коментар.

Українська акторка та учасниця “Холосятка-12” Вікторія Варлей розповіла, що вона вийшла заміж в квітні 2022 року за підприємця родом з росії на ім’я Петро. Дівчина зізнається, що вона отримала багато негативної критики через це і вирішила дати свій коментар з цього приводу.

Вікторія Варлей вийшла заміж за росіянина
Вікторія Варлей вийшла заміж за росіянина

За словами дівчини, в ній є дві сторони: перша розуміє хейт українців, а інша знає, що її чоловік на ментальному рівні більше не росіянин у зв’язку з тим, що він вже 38 років не живе в росії, підтримує Україну на будує своє життя у Штатах. Також Варлей підкреслила, що в неї також є російське коріння, про що люди навіть не збираються замислитись.

“Нажаль, люди не думають. Вони не хочуть замислитись над тим, що в мене також є російське коріння. На мою думку, в більшості українців є російське коріння, в 2001 році 17% жителів України – росіяни, які будували своє життя тут”, – розповідає Варлей.

Восстаннє обранець Вікторії був в росіїї, коли йому бло 12 років. З тих пір він жодного разу не повертався на так звану Батьківщину. Петро 38 років прожив в Нью-Йорку та 4 роки проживає в Маямі. Акторка намагається не реагувати на гостру критику з боку хейтерів, які розлючені через її шлюб з росіянином.

Вікторія Варлей прокоментувала своє весілля з росіянином
Вікторія Варлей прокоментувала своє весілля з росіянином

На думку дівчини, найгірші коментарі вона отримує саме від тих людей, в яких немає можливості поїхати кудись. Щоб випустити свою агресію та емоції від безвиході, люди вирішують вилити на Вікторію свої негативні емоції. Вона все розуміє, саме тому не хоче більше зачіпати цю тему, щоб не провокувати українців на ще більшу агресію в її бік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини