“Здавалися авторитетними”: Віталій Козловський про виїзд Потапа, Монатіка та Ями з України

Український співак Віталій Козловський розповів, як він ставиться до зіркових чоловіків, що покинули Україну з початком повномасштабного вторгення.

З початком повномасштабного вторгення Україну покинуло дуже багато людей. Серед них є й безліч зірок українського шоу-бізнесу. Проте, не лише дівчатам вдалося виїхати з України, але й деякі з зіркових чоловіків також опинилися за межами своєї держави. Про своє ставлення до таких чоловіків розповів український співак Віталій Козловський, який залишився в Україні та виїхав лише двічі – на благодійні концерти.

Як розповідає Козловський, всі його подорожі – це допомога військовим та підтримка українського народу. Хоч це ніяк не збагачує його статки, але для нього це неважливо.

“Я завжди в Києві, я тільки виїхав двічі минулого року на благодійні концерти в Америку, де було зібрано багато коштів. Я пишаюся тими поїздками, хоч вони були надзвичайно важкими”, – каже Віталій.

Віталій Козловський розповів своє ставлення до чоловіків, які покинули Україну
Віталій Козловський розповів своє ставлення до чоловіків, які покинули Україну

Про зірок, які покинули Україну, Віталій говорить доволі нейтрально. Зараз він вже ніяк не ставиться до чоловіків, які покинули або покидали Україну. Журналістка запитала в чоловіка про Влада Яму, Дмитра Монатіка і Потапа, але чоловік відповів спокійно.

“Перші пів року війни мене це дуже обурювало, для мене це було незрозумілимим моментом, бо люди, які здавалися авторитетними, взяли і втікли, але сьогодні я їх не засуджую і не маю права цього робити. Кожен переживає страх війни по-своєму”, – зізнається чоловік.

Віталій Козловський розповів, як ставиться до Потапа, Ями та Монатіка
Віталій Козловський розповів, як ставиться до Потапа, Ями та Монатіка

Про Влада Яму Козловський каже, що головне питання його виїзду – це турбота про сім’ю. Співак припустив, що саме він є годувальником в сім’ї, тому йому потрібно годувати та захищати свою родину і він обирає робити це саме в такий спосіб.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини