“Крутять в себе наш МастерШеф”: Ольга Мартиновська обурилася через показ українського проєкту в росії

Колишня переможниця, а тепер суддя проєкту "МастерШеф" Ольга Мартиновська обурилася в соціальних мережах, коли дізналася про показ проєкту та території росії.

Ольга Мартиновська свого часу приймала участь у проєкті “МастерШеф”, а за декілька років приєдналася до складу суддів відомого кулінарного проєкту. За цей час вона “випустила в світ” не одного толкового кулінара, які продовжують підкорювати українську кухню та постійно її змінювати своїми новими та неймовірними рецептами, якими користуються прихильники кулінарів.

Однак, не все так просто склалося з транслюванням проєкту. Справа в тому, що Ольга дізналася про показ їхнього проєкту та території російської федерації. Дівчина дуже сильно обурилася в соціальних мережах з цього приводу і не стримувала своєї агресії, яку вирішила показати своїм прихильникам.

“К*рви, вони зараз крутять в себе в р**ії наш МастерШеф. Що за ****?”, – написала Мариновська.

Ольга Мартиновська розгнівалася через показ МастерШеф в рф
Ольга Мартиновська розгнівалася через показ МастерШеф в рф

Українці швидко відреагували та таку нахабність з боку російського телеканалу і почали писати купу гнівних коментарів під дописом з анонсом одного з випусків проєкту. Власники сторінки телеканалу, щоб не продовжувати ці атаки зі сторони українських прихильників, дуже швидко видалили допис зі своєї сторінки і більше не публікували анонси цього проєкту. Чи продовжили покузавати українське шоу на росії – залишається невідомим.

Ольга Мартиновська з початком нового сезону проєкту “МастерШеф. Професіонали” почала вести свою комунікацію з підписниками своєї сторінки та розпитувати їх, що вони думають про нових учасників та чи є вже якісь фаворити серед двадцятки.

“Якщо чесно, то дуже слабкий рівень. Можливо, це такі емоції після “Битви сезонів”, але більше аматори, ніж професіонали”, – пишуть прихильники.

 

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини