“Вкрав моє серце”: колишня Остапчука Христина Горняк розповіла, з ким відпочиває на Мальдівах

Після того, як Христина Горняк дізналася про новий шлюб свого колишнього Володимира Остапчука, дівчина вирішила розповісти, з ким вона відпочиває на Мальдівах.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк нещавно дізналася про те, що Володимир вже встиг одружитися після розлучення з нею. Звісно, така новина пригомшила її, але дівчина побажала йому всього найкращого і сказала, що не слідкує за його життям.

Про розпис вона дізналася через запитання від прихильників. Їм стало цікаво дізнатися, чи бачила вже Христина розпис і як вона себе після цього почуває себе. На це питання дівчина також відповіла, що їй дуже добре, якщо іншим добре і нічого проти цього вона не має.

На фоні цього Христина поїхала відпочивати на Мальдіви. Прихильникам було дуже цікаво, хто склав компанію молодій та гарній дівчині тому, що вона нещадавно була на побаченні з новим загадковим чоловіком. Через це прихильники почали думати, що саме з ним дівчина полетіла на відпочинок.

Не дивлячись на це, дівчина публікувала фотогрвфії з відпочинку, де вона була лише одна. Хто робив знімки – невідомо, але згодом Горняк розкрила таємницю, хто склав їй компанію на вишуканому відпочинку.

Однак, Горняк розвіяла чутки своїм зізнанням, з ким же вона відпочиває на сонячному пляжі. Христина випадково зустрілась там з Аліною Френдіц, яка відпочивала зі своїм сином. Саме вони провели декілька днів у компанії Христини. Користувачі Мережі були впевнені в тому, що вона саме з новим бойфрендом, але дівчина опублікувала фото з маленьким майбутнім баскетболістом.

“Знайомтесь, Ян Петрович. Він просто вкрав моє серце на цьому відпочинку! Юний баскетболіст”, – пише Христина Горняк.

Христина Горняк зізналася, з ким вона відпочиває на Мальдівах
Христина Горняк зізналася, з ким вона відпочиває на Мальдівах

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини