41-річна Ольга Фреймут зізналась, скільки насправді важить: остаточно “висушила” себе у Великобританії

Відома українська журналістка й телеведуча завжди вміла чарувати своїм незаперечним талантом і професіоналізм. Втім, шанувальники цікавляться не лише кар'єрою зірки, а і її особистим життям

Одна з найвідоміших українських телеведучих є прикладом для багатьох шанувальників. Особливо всіх чарують не лише професіоналізм знаменитості та її цікавий підхід до журналістики, а й витончений характер та тендітна особистість. Ольга Фреймут давно здобула репутацію справжньої леді. Ба більш, знаменитість є директором Школи леді в популярному реаліті-шоу “Від пацанки до панянки”.

І це не дивно, адже знаменитість є знавцем етикету. Ще за часів знімання телепроєкту “Ревізор” Ольга Фреймут довела кожному, що вміє поважно й гідно триматись на публіці. Сьогодні відома українська телеведуча працює за кордоном, у Великобританії. Туди зірка переїхала через початок повномасштабного вторгнення.

Що відомо про особисте життя Ольги Фреймут
Що відомо про особисте життя Ольги Фреймут

Варто зазначити, що відома українська телеведуча та журналістка ніколи не стидалась розповідати деталі особистого життя. Так, наприклад, раніше зірка чесно відповіла на запитання шанувальників про те, скільки вона важить. У коментарях під одним з дописів Ольги Фреймут з’явилось питання від підписника. Знаменитість зазначила, що її вага складає 53 кілограми, а ось зріст ведучої – 169 сантиметрів.

Неможливо не помітити, що знаменитість й справді виглядає дуже тендітно. Серед шанувальників Ольга Фреймут здобула звання справжньої української Дюймовочки. Секрет такої мініатюрної фігури простий – зірка дотримується правильного харчування.

Скільки важить Ольга Фреймут насправді
Скільки важить Ольга Фреймут насправді

Знаменитість не соромиться з’являтися перед підписниками без макіяжу й укладки, а також радить не колоти ботокс і не розповідати про стан власного здоров’я. Зберігати привабливість легко, вважає Ольга Фреймут, якщо уявляти, що за вами спостерігають. Тоді й рука не потягнеться за котлетою. Знаменитість вважає, що їсти краще ті продукти, з якими себе асоціюєш.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини