“Життя з підстаркуватим чоловіком”: дружина Павліка Репяхова зізналась, чому насправді працює на трьох роботах

Дружина відомого українського артиста доволі різко відповіла на закиди шанувальників про те, що вона мусить забезпечувати себе та свого чоловіка на трьох роботах

Катерина Репяхова здобула в Україні популярність після одруження з відомим музикантом Віктором Павліком. Сьогодні знаменитість активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, а також розвиває власний бізнес і працює концертним директором свого чоловіка. Як і будь-яка зірка, Катя Репяхова має своїх хейтерів. Нещодавно зірка різко відповіла на їхні закиди.

Так, днями знаменитість опублікувала нові кадри з фотосесії в чорно-білому кольорі. Ледве не всі підписники знаменитості зазначили, що вона неймовірно виглядає на нових фотографіях, а такий стиль їй дуже пасує. Втім, у коментарях до допису з цими фото знайшлась людина, яка розкритикувала особисте життя Катерини Репяхової.

Катерина Репяхова відповіла на недоречні закиди своїх шанувальників
Катерина Репяхова відповіла на недоречні закиди своїх шанувальників

Одна з підписниць знаменитості спробувала поспівчувати Катерині Репяховій через те, що та ніби-то змушена працювати одразу на трьох роботах. Коментаторка зауважила, що дівчина мусила одразу розуміти, на що йде, адже починала подружнє життя з “підстаркуватим чоловіком”. Крім того, підписниця “пожаліла” Репяхову через те, що тій “не пощастило з батьком”.

Дружина відомого українського музиканта не проігнорувала коментар, який помітно порушив її особисті кордони. Катерина Репяхова зазначила, що у світі існують люди, які працюють у задоволення. Ба більш, блогерка додала, що почати працювати на третій роботі, створювати власний бренд одягу, вона почала не від скрути, а тому, що має натхнення та змогу це робити.

Катерина Репяхова відповіла на закиди шанувальників щодо свого особистого життя
Катерина Репяхова відповіла на закиди шанувальників щодо свого особистого життя

Крім того, блогерка відповіла й на ту частину коментаря, в якій підписниця зауважила, що покладатись Катя Репяхова має тільки на себе. За словами дружини українського співака, вона завжди живе за таким кредо.

Це – моє кредо по життю, незалежно від віку, статусу, характеру мого чоловіка. Вам бажаю бути добрішою. Нехай у житті все складається добре, щоб не було часу на подібні коментарі

– підсумувала Катерина Репяхова.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини