Скромно, але зі смаком: Надя Дорофєєва показала, як її привітав з 8 березня новий бойфренд Михайло Кацурін

Відома українська співачка Надя Дорофєєва показала скромний подарунок від свого нового бойфренда Михайла Кацуріна. Як чоловік привітав кохану з Міжнародним жіночим днем?

Сьогодні стрічка у соціальній мережі Інстаграм переповнена красивими весняними фотографіями та привітаннями з Міжнародним жіночим днем. Відомі українські зірки продовжують хизуватись подарунками від своїх коханих чоловіків. У цей день всі звикли дарувати своїм коханим милі та романтичні подарунки, красиві букети квітів.

Так, наприклад, нова дівчина Володимира Остапчука Катерина Полтавська показала у мережі подарунок від свого коханого. Відомий український шоумен і телеведучий порадував свою дівчину смачним сніданком, яєчнею з салатом, десертом і дорогою каблучкою від французького ювелірного дому Cartier.

Не відстає від своїх зіркових колег й українська співачка Надя Дорофєєва. На особистій сторінці в Інстаграмі зірка показала скромний, але романтичний подарунок від свого нового бойфренда Михайла Кацуріна.

Так, 8 березня чоловік вирішив привітати свою кохану шикарним букетом красивих білих тюльпанів. Надя Дорофєєва турботливо поставила ніжні квіти у стильну вазу м’ятного кольору, а знімок підписала коротко та лаконічно, пестливо звернувшись до свого бойфренда.

Надя Дорофєєва показала, як її привітав бойфренд у Міжнародний жіночий день
Надя Дорофєєва показала, як її привітав бойфренд у Міжнародний жіночий день

Нагадаємо, що перші чутки про роман Наді Дорофєєвої з Михайлом Кацуріним з’явились майже одразу після новини про розлучення знаменитості з Володимиром Дантесом. Навесні минулого року зіркова пара оголосила про свій розрив, а вже невдовзі співачку помітили у Барселоні в ніжних обіймах свого друга, відомого київського ресторатора та блогера.

Спершу зіркова пара офіційно не коментувала своїх стосунків, але від шанувальників приховати деталей не вдалось. Пізніше ж стало відомо, що й Володимир Дантес, колишній чоловік Дорофєєвої, закрутив роман з Дашею Кацуріною, ексдружиною свого найкращого друга Михайла Кацуріна.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини